StoryEditorOCM
SportFOTO: BIOGRAJCI SJAJNI NA OPASNOM GOSTOVANJU

Primorci osvojili Klis – golom Prpića slavili protiv vodećeg Uskoka!

Piše Ivica Gjergja
16. ožujka 2019. - 20:18
uskok_primorac1-160319

KLIS - Igralište Iza Grada. GlEdatelja 200. Sudac: Josip Višić. Pomoćnici: Brajković i Kuduz. Strijelac: 0:1 Prpić(58).

USKOK: Duvnjak, Vučemilović-Grgić, Mihovilović, Vukušić, Farić, Ninčević, Zeljković, Radovniović, Teklić, Pleština. Trener: Tomilsav Radić.

PRIMORAC (B): Topić, Vodopija, Ješe, Brzoja, Zelić, Prpić, Paponja, Smokrović, Pedišić, Španja, Petković (od 77. Marković). Trener: Jugo Dominis.

 

Nakon susreta svi su igrači Primorca poletjeli jedan drugom u zagrljaj slaveći veliku pobjedu usred Klisa! Uskok je ostao na prvom mjestu bez obzira na poraz, ali Biograjcima treba skinuti kapu do poda jer su u gostima pobijedili vodeću momčad lige!

Trener Jugo Dominis je izvrsno postavio igru, ojačao obranu te preko znalaca, Prpića, Petkovića i Vodopije, kontrama ugrožavao vrata Duvnjaka. Istina pao je jedan zgoditak no za Primorac vrijedan tri boda.

Izvrsno se Prpić u 58. minuti na nekih 18 metara od gola domaćina oslobodio dvojice protivnika, „zaljuljao" ih i kada ih se oslobodio potegao je izvrsno i pogodio cilj za vodstvo. Na kraju susreta vidjelo se da je to bio i konačan rezultat ove dobre utakmice. Domaćini su sve pokušavali no ovaj put bez rezultata. Ovom pobjedom Primorac je na trećem mjestu Treće HNL-Jug, s 26 osvojenih bodova.

20. travanj 2024 11:17