StoryEditorOCM
SportTRENERI SE MIJENJAJU, ALI LUKINA ULOGA OSTAJE ISTA

'Osvajač Zlatne lopte se nikada ne skriva, on je istinski vođa Real Madrida'

17. ožujka 2019. - 14:39
Luka Modrić

Povratak Zinedinea Zidanea itekako se osjetio na igri Real Madrida.

Slavni francuski stručnjak svoju je novu epizodu na klupi Madriđana otvorio pobjedom nad Celtom (2:0).

Veliki Zizou vratio je u prvu postavu neke zvijezde koje se baš i nisu naigrale u posljednjim Solarijevim danima. Pritom mislimo na Isca, Balea i Marcela, trojac koji se sjajnom predstavom u 28. kolu Primere odužio svom treneru na ukazanom povjerenju.

A sjajan je bio i Luka Modrić koji ostao konstanta u prvih 11 Kraljevskog kluba. Hrvatski reprezentativac mogao se čak upisati i u strijelce, ali je u 54. minuti njegov sjajan pogodak s 20-ak metara poništio VAR.

AS English@English_AS

Our resident ref: Modric's disallowed goal was clearly absolutely fine. https://en.as.com/en/2019/03/16/football/1552756057_542343.html …

Dobre igre Vatrenog prepoznali su i novinari ugledne Marce koji su ga nahvalili i istaknuli kao jednog od ključnih igrača u pobjedi Reala, ali i istinskog vođu Zidaneove momčadi.

"Bez obzira na to tko je na klupi, Luka Modrić nastavlja s fenomenalnim izvedbama. Niti pod Julenom Lopeteguijem, niti pod Santiagom Solarijem, pa evo niti pod Zinedineom Zidaneom njegov nivo igre nije pao. Osvajač Zlatne lopte se nikada ne skriva i ključan je za igru Real Madrida. Modrić je istinski vođa ove momčadi. I u dobrim i u lošim trenucima", stoji u analizi Marce.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Celta Vigo - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 16, 2019 Real Madrid's Karim Benzema is embraced by coach Zinedine Zidane after being substituted off REUTERS/Susana Vera

Rezultati by SofaScore

26. travanj 2024 22:48