StoryEditorOCM
SportIZ NK ZADRA NAKON UTAKMICE S BSK-om

Trener Karoglan zadovoljan s bodom, ali razočaran suđenjem

Piše Ivica Gjergja
25. ožujka 2019. - 21:39
nk_zadar_trening7-160119

Iz Bijelog brda Zadrani su zasluženo odnijeli bod (1:1), a žale za druga dva. Naime, uz malo više koncentracije, ali i sreće mogli su „uzeti" pun plijen i odnijeti doma. Nakon gola domaćina u 25. minuti Zadar je imao nekoliko prigoda, ona Jerbićeva u 35., pa Muića u 48. minuti, te Jurića minut kasnije, nedosuđen kazneni udarac u 54. minuti, te Repićeva prigoda u 77. minuti. Mnogo je toga propuštenog, samo je jedna lopta ušla za gol u 62. minuti Llanosa.

- Odigrali smo dosad najzreliju utakmicu. Nametnuli smo se od prve minute visokim pressingom kako nam protivnik ne bi stvarao probleme. Nije da nisam zadovoljan bodom, koji je psihološki gledano jako važan za nas, ali teško je igrati u gostima. Moram reći kako sam i pomalo razočaran suđenjem u Drugoj ligi. Naime, u 54. minuti domaći igrač je igrao rukom u kaznenom prostoru, no sudac se nije oglasio, nastavljena je igra. To je bio klasični jedanaesterac. Jako je nalikovalo situaciji koja se dogodila na utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca na Stanovima. To je već pomalo neugodno. Stvarno mi nije jasno, kratak je bio trener NK Zadar Mislav Karoglan.

Jako težak raspored očekuje NK Zadar, no ako se ponove periodi igre iz Bijelog brda neće biti problema. Na Stanove dolazi Lučko, a nakon toga slijede tri gostovanja.

26. travanj 2024 14:32