StoryEditorOCM
SportSONIK PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 24. KOLO 

Stanovi čekaju „sambu"!

Piše Ivica Gjergja
29. ožujka 2019. - 12:56
Detalj iz malog nog.JPG

Derbi kola odigrat će Varoš Zara dental centar i Puntamika, a ovog sraza po kvaliteti ne bi se posramila ni veća razina natjecanja (Druga i Prva HMNL). Plovanija mora dobro potegnuti no neće ni Varoš stati skrštenih ruku. Plovanija će igrati male kvalifikacije s Vrsima Ribom nekretninama. Svaka pobjeda je bijeg s dna, no na Vrsima se ne bi trebalo vaditi jer može biti opasno.

Gauni su sebi zakomplicirali miran „hod" na ljestvici domaćim porazom. Nova šansa je dvoboj sa Idassom Nadin, koja u 13. kola ne zna za poraz. Ploča je nakratko odahnula a već u subotnji im je na „tanjuru" Tin, lider prvenstva. Pobjeda bi bila velika, no Tin je konstantan, dobar i moćan.

Stanovi su korak po korak napravili to da će sigurno igrati u Prvoj ligi i dogodine. U istoj ligi će plesati Samba i obje momčadi su zadovoljne plasmanom. Kontrol biro brani svoju tricu prije doigravanja, Paklenice je napaljena vidjeti će se što će biti.

Do novih bodova bi trebali doći momci iz Poljica, do bodova koji im jamče potpuni mir za kraj sezone, a kako imaju na drugoj strani već prežaljeni Ugljan sigurno da će uspjeti - pobijediti.

Raspored, subota u SD Mocirama, igraju:

U 19 sati Stanovi - Samba,
u 20 sati Ploča - Tin,
U 21 sat Kontrol biro AR - Paklenica, Nedjelja:
U 18 sati Idassa Nadin - Gauni,
U 19 sati Poljica - Ugljan, 
U 20 sati Varoš Zara dental centar - Puntamika

U 21 sat Plovanija - Vrsi Riba nekretnine.

Redoslijed na ljestvici: 

Tin 53, Varoš Zara dental centar 50, Kontrol biro AR 46, Vrsi Riba nekretnine 42, Idassa Nadin 39, Puntamika 38, Samba 32, Stanovi 28, Poljica 28, Plovanija 25, Gauni 23, Ploča 22, Paklenica 16, Ugljan 8 bodova.

Na listi strijelaca vodi Dragan Radman (Varoš Zara dental centar) sa 37 postignutih zgoditaka.

 

24. travanj 2024 14:49