StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 24. KOLO

Kome pobjeda u derbiju „Boysima" ili Brodarici?

Piše Ivica Gjergja
29. ožujka 2019. - 13:00
detaljd mn

Derbi kola igraju Young Boysi i Brodarica u kojem je pobjednik jednom nogom u kvalifikacijama. Boysi su u malom padu forme, pogotovo u napadačkom dijelu, dok Brodarica igraju na gol više. Sveti Ante Oktogon je jedini siguran jer je već u prvoj ligi. Kontra i Bali otvaraju kolo u sasvim suprotnim raspoloženjima. Mladi boduli se bore za spas u ligi i svaki bod i gol im je bitan.

Kontra pak s druge strane teško može s pozicije gdje se nalazi i igra rasterećeno. Mali caffe igra svaku utakmicu na pobjedu jer prvi poraz koji dođe je kraj nadanjima za prvu ligu. Murvica je puno toga prosula u borbi za elitni rang i više ne ovise o sebi, a tim gore je što se sastaju sa Sveti Mihovilom koji je samo bod od ispadanja, sigurno da će se dobro boriti.

Tornado je opet u zoni doigravanja za prvu ligu i pitanje je mogu li zadržati svoje šanse. Sastaju se s Bilim Brigom. Primorac je opet došao u priliku da direktno uđe u prvu ligu, a njihov takmac, Raštane kanela, malo lakše diše nakon pobjede u prošlom kolu.

Raspored, igra se u Mocirama u subotu, po sljedećem:

U 14 sati Kontra - Bali,
U 15 sati Mali cafe - Dasiaddo,
U 16 sati Sveti mihovil - Murvica,
U 17 sati Bili brig - Tornado bibinje, U 18 sati Young boys TI - Brodarica,

U nedjelju:

U 12 sati Raštane kanela - Primorac Ljubač, U 13 sati Sveti Ante Oktogon - Višnjik. Redoslijed na ljestvici: 
Sveti Ante Oktogon 51, Primorac Ljubač 41, Young boys TI 39, Brodarica 37, Mali caffe i Murvica 35, Tornado Bibinje 34, Bili brig 32, Kontra 30, Raštane kanela 25, Sveti Mihovil 20, Bali 19, Dasiaddo 15 bodova.

Na ljestvici strijelaca vodi Marki Gobin (Bali) sa 21 postignutim zgoditkom.

08. svibanj 2024 19:28