StoryEditorOCM
SportTUŽNA OBLJETNICA

Navršava se jedanaest godina otkako nas je prerano napustio Hrvoje Ćustić

Piše M.K.
29. ožujka 2019. - 13:35
custic_obljetnica4-030417

- U srijedu, 3. travnja 2019. navršava se jedanaest godina otkako nas je prerano napustio naš Hrvoje Ćustić. Kao i svake godine, domaće utakmice u ovom dijelu sezone za Nogometni klub Zadar prožete su posebnim emocijama te ćemo i ove subote igrati u čast Hrvoja.

Obilježavanje 11. godišnjice smrti našeg neprežaljenog nogometaša počet će sutra, prije početka utakmice 18. kola Druge HNL NK Zadar – NK Lučko, koja je na rasporedu u 15:30. Predstavnici klubova položit će vijence na mjestu njegova stradanja na stadionu Stanovi, a igrači jedne i druge momčadi će na travnjak istrčati u majicama s Hrvojevim likom - kažu iz NK Zadra. 

U srijedu, 3. travnja, na sam dan Hrvojeva preranog odlaska, u 17 sati će se ponovno okupiti na Stanovima te položiti vijence i zapaliti svijeće ispod istočne tribine. Nakon toga uputit će se u Murvicu, gdje će se još jednom pomoliti na Hrvojevom posljednjem počivalištu, a u 18 sati u tamošnjoj župnoj crkvi služit će se sveta misa zadušnica.

- Pozivamo sve Zadrane i prijatelje nogometa da nam se pridruže u subotu na Stanovima te da još jednom zajedno odamo počast našem Dvanaestom anđelu na mjestu koje je najviše volio. Sportski pozdrav! - poručili su iz NK Zadra.

22. travanj 2024 11:41