StoryEditorOCM
SportDRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA 18. KOLO

Jurić: "Igramo za Hrvoja i bodove"! 

Piše Ivica Gjergja
29. ožujka 2019. - 15:05
zadar_cibalija1-101107

Zbrajaju se „punti" na kontu ostvareni na zelenom tepihu, pa su tako nogometaši Zadra u posljednje dvije utakmice uzeli četiri boda, što u svakom slučaju raduje pred sraz sa Lučkim. U jednom pobjedničkom zanosu, pripreme za sraz sa Lučkim su odrađene na najbolji način, sve što je trener Mislav Karoglan i njegov stožer tražili od igrača izvršeno je.

Proučen je protivnik i svi igrači jedva čekaju da se krene sa centra. Evo što nam je rekao pred susret, jedan od najstandardnijih igrača u momčadi Zadra, Kristijan Jurić:

-Nakon posljednje dvije utakmice atmosfera u momčadi je izvrsna, dolazi nam Lučko treba ovaj „mini ciklus" bodova završiti pobjedom uzeti tri i ojačati bodovni saldo. Neće biti jednostavno, sigurno da pobjeda neće doći sama stoga ćemo svi ko jedan skupiti glave i krenuti u osvajanje bodova. Jednostavno morate uvijek biti na maksimumu u tijeku igre i samo tako će doći rezultat. Lučko ima svoje kvalitete, dobru zadnju liniju, uostalom kao i svi, oni su se pojačali, znam ih dobro bio sam prije dvije godine tamo, njihov trener preferira tvrdu napadačku igru neće se predati lako, no ja sam optimista i vjerujem u našu pobjedu. Mi moramo biti na visini, odmah napasti i riješiti sve dileme. Ovaj put ćemo igrati i za našeg Hrvoja (obljetnica stradanja Hrvoja Ćustića 3. travnja 2008. godine), mi smo u pozitivnom nizu, pozvao bi naše navijače da dođu u što većem broju kako bi skupa proslavili pobjedu i poklonili se Hrvoju našem Dvanaestom anđelu jer nas sve „tuču" emocije on je u našim mislima i srcima, kazao je Kristijan.

Očekujući sastav: Bender - Pranić, Jerbić, Ikić, Tokić - Begić, Jurić, Župan, Zdrilić - Repić, Blažević. Klupa: Pinčić, Surać, Llanos, Kulaš, Jurjević, Katuša. Susret Zadar - Lučko igra se u subotu u 15,30 sati na Stanovima.

18. travanj 2024 02:37