StoryEditorOCM
SportFOTO: IZ NK ZADRA NAKON POBJEDE NAD LUČKIM

Karoglan: „Zaslužena pobjeda i za Hrvoja"!

Piše Ivica GJERGJA
1. travnja 2019. - 20:39
zadar_lucko1-300319

Nakon sraza sa Lučkim pobjeda (2:0) u NK Zadru „stanuje" zadovoljstvo jer je u posljednje tri utakmice Zadar „uzeo" sedam bodova od mogućih devet. Ono je tim veće jer je pred sam početak susreta odana počast na mjestu gdje je tragično nastradao Dvanaesti anđel - Hrvoje Ćustiću 3. travnja 2008. godine.

Položeno je cvijeće od strane NK Zadra i Lučkog, te kontrolora suđenja, a i gledatelji su se pridružili kako i igrači, te suci koji su izašli sa Hrvojevim likom na majicama. O samom susretu možemo reći da je bila velika igra i zaslužena pobjeda Zadra, sami igrači su kazali da je ovo pobjeda za Hrvoja. Priznao je i trener Lučkog Dražen Biškup da je zasluženo Zadar trijumfirao i da su njegovi igrači napravili dvije greške. Trener Zadra, Mislav Karoglan je vidno zadovoljan prezentacijom igre, a dakako i pobjedom kazao:

- Lučko je za mene najkorektniji gost, jednostavno nije bilo simuliranja, bacanja na teren, igrali su dečki korektno i fer. U prvom dijelu susreta, jedan dio kontrolirali su gosti u igri, no mi smo posložili svoje redove i poveli. U drugom dijelu bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili. Vjerujem da smo pogodili izmjene Žderić i Blažević su ušli planski i sa Llanosom na desnom krilu koji je opasna, sve je pogođeno. Dečki su bili motivirani i radi Hrvoja za koga je ova pobjeda. Mi smo moram reći zdrava momčad u svemu, a to smo dokazali večeras. Zadar sada čekaju tri gostovanja. Teško je igrati kada se pola lige bori za ostanak, a tri četiri momčadi za prvaka. Ovaj susret nam je bio imperativ pobjeda ostvarili smo je i zadovoljni smo, kazao je trener Karoglan.

 

Bajlo: „Drugi gol Zadra za „libar"!
Na pressici poslije utakmice, koju je vodio sportski direktor Josip Bepo Bajlo, profesor, nakon opservacija trenera jedne i druge momčadi o igri i rezultatu utakmice Zadar - Lučko, te pitanja, i profesor Bajlo je prokometirao drugi zgoditak Zadra koga je postigao Blažević, kazavši: - -To je iskreno rečeno zgoditak za nogometne libre. Onakva dubinska lopta na bok za Žderića, a ovaj prosljeđuje za Llanosi koji centrira za strijelca Blaževića rijetko se viđa, to treba uigravati, kazao je Bepo, s čime su se svi složili.
26. travanj 2024 14:06