StoryEditorOCM
SportRASTE UZBUĐENJE U ZAVRŠNICI DRUGE LIGE MALOG NOGOMETA

Na dvoboju Malog caffea i Young Boysa bit će napeto kao u tvornici tregera!

Piše I. Gjergja
5. travnja 2019. - 14:15
Mali detalj

Dva su kola do kraja natjecanja u Drugoj županijskoj ligi malog nogometa a čak pet klubova traži put do kvalifikacija. Mocire će gorjeti, barem u dijelu Serije B.

Višnjik i Raštane će odigrati utakmicu za prestiž u kojoj nitko ne može napraviti bitniji pomak na ljestvici. Jedina razlika je što će "Rebine bebe" morati u dodatne kvalifikacije za očuvanje statusa.

Ekspresno se Sveti Ante vratio u društvo najboljih i već par kola guštaju u plodovima svog prijevremenog uspjeha. Međutim, trupe Ivana Jurića imaju ovaj vikend zadatak po imenu Murvica koja želi Prvu ligu. Recept su pobjede, no bit će teško, naravno da je moguće, no nešto se pita i "svece" sa Smiljevca.

Primorac bi pobjedom u ovom kolu i teoretski mogao u društvo najboljih. Zadatak je dobiti Kontru, no riječ je o dosta nepredvidivoj ekipi koja često protivnicima poremeti planove.

Već sada vidimo da nas čeka čudesna subota u Mocirama, ali to nije sve.

Mali caffe i Young Boysi, reklo bi se jedna sasvim obična utakmica, ali nije! To je dvoboj direktnih suparnika za play off i već sad znamo da će biti napeto kao u tvornici tregera. Poraženi će se vjerojatno oprostiti od ambicija za prvu ligu.

Također luda borba za spas vodi se između Balija i Sv. Mihovila. Imaju isti broj bodova, dva su kola do kraja, a grč u želudcu stoji. Sv. Mihovil će na megdan otpisanom Dasiaddu i već su upisali bodove, a to je najopasnije.

Mladići iz Balija se oštre na nezainteresirani Bili brig i možda će ovo kolo dati neke odgovore, a možda će se i dodatno zakomplicirati za zadnje kolo.

Srijeda i dvorana u Bibinjama će ponuditi spektakl između Tornada i Brodarice gdje se paraju gaće, jer je riječ o direktnom dvoboju za nastavak nade zvane Prva liga. Mogu li Bibinjci iskoristiti domaći teren i tako se približiti cilju, ili će Brodarica izvesti svoju čaroliju i s pjesmom krenuti prema kvartu?

16. travanj 2024 12:36