StoryEditorOCM
SportDOIGRAVANJE ZA ULAZAK U HT PREMIJER LIGU

Sonik-Puntamika ide po drugu pobjedu!

Piše Ivica Gjergja
6. travnja 2019. - 14:01
Detalj iz igre Sonik PPuntamike.JPG

U doigravanju za ulazak u HT Premijer ligu, Sonik–Puntamika učinila je prvi korak pobijedivši Agrodalm visokim rezultatom 90:66 i tako sa velikom zalihom odlazi na gostovanje u Zagreb u nedjelju u 18 sati. Puntamičani nisu imali nikakvog problema u ovom dvoboju, a kada se navede da su u prvoj dionici napravili veliku seriju i imali +20 , sve je jasno oko pobjednika.

Mora se istaći da je cijela prva petorka Puntamičana postigla dvoznamenkast broj koševa. Gosti su pokazali bolju igru početkom druge dionice i serijom 6:0 natjerali trenera Šimu Kraljevića, da na minuti odmora uvede u igru Petanija, Jurjevića i Atelja i osigura pobjedu. Vidjela se u domaćih igrača borbena igra sa puno htjenje i želje za pobjedom. Malo su se nakon prve utakmice igrači, ali i trener odmorili, rekuperali i nastavili teninge i pripremu za drugu utakmicu.

Evo što je trener Sonik Puntamike Šime Kraljević kazao za sutrašnje gostovanje u Zagrebu:

- U odnosu na prvu utakmicu biti će to sasvim drugačija, uvjeren sam da će domaćini ići "na nož" jer im je koliko znam cilj vratiti se u Zadar i odigrati treći susret. Mi nismo energetski baš najbolje stojeći, no što nama ostaje nego da se prilagodimo njihovoj igri zadržavajući naše namjere da već u drugoj završimo polufinalno natjecanje. U momčadi nema osobitih problema svi su dečki spremni dati svoj obol pobjedi, kazao nam je prije puta trener Kraljević.

Susret Agrodalm – Sonik Puntamika igra se u nedjelju u 18 sati na Peščenici u Zagrebu.

19. travanj 2024 14:24