DRUGI SUSRET DOIGRAVANJA ZA ULAZAK U HT PREMIJER LIGU Sonik Puntamika izgubio u Dubravi, majstorica se igra u subotu u Jazinama!

DRUGI SUSRET DOIGRAVANJA ZA ULAZAK U HT PREMIJER LIGU

DUBRAVA – SONIK PUNTAMIKA 86:81 (23:20, 20:21,18:26, 25:14)

ZAGREB – SD Dubrava. Gledatelja 600. Suci:

DUBRAVA: Majić , Šutalo 8, Čubrić 21, Šimović 11, P. Perić 18, Smolić 16, Jelenak 4, Rezo, Kušec, Filić, Kos 8, Glasnović .

SONIK PUNTAMIKA: Atelj 9, Petani 17, Palčić 19, Jurjević 16, J. Prić 6, Ceranja 7, Bučaj, Jošić 7, Bašić, Erslan, Paleka.

Očekivali smo pobjedu Sonik Puntamike no nismo je dočekali, jer su je domačini u završnici „uzeli“. U trećoj minuti susreta gosti su bolje ušli u utakmicu i imali vodstvo 2:14. No nisu ga baš dugo držali pače , „raspadaju“ se te Dubrava ima inicijativu i preuzima vodstvo da bi prvu četvrtinu dobili. Druga je bila i za jednu i drugu momčad dojmljiva, izmjenjivali su se napadi i vodstva te su stameni gosti imali vodstvo, no ukupno gledajući poluvrijeme su dobili domaćini. Treća je pripala gostima da bi u četvrtoj koja je bila izjednačena prevagu na kraju odnijeli Smolić, Čubrić i Jelenak ,kojima se nakon osobne greške (26 sekundi do kraja) pravi je Jošić, a Petar Perić ne promašuje 84:78. Petani prihvata loptu 12 sekundi prije kraja za goste „ispaljuje“ tricu koja ulazi, ali je Šimović odveo svoje na 86:81 za konačnu pobjedu. Dojma smo da su gosti energetski pali, možda su ranije trebali krenuti na sve ili ništa ne čekajući posljednje sekunde utakmice. Jednima i drugima nema se što zamjeriti odigrali su onako kako su objektivno i mogli.

Slijedi u subotu majstorica jer je trenutno Sonik Puntamika – Dubrava 1:1, a treća se igra u Jazinama.

Naslovnica Sport

Najčitanije