StoryEditorOCM
SportNOVI IZAZOV KOŠARKAŠA ZADRA NAKON POTOPA S MZT-OM

Trening na Baldekinu uoči uzvrata u Skopju?!

19. travnja 2019. - 15:56
zadar_zabok7-240119

Skupljati "mrvice" nakon rspada u ogledu s MZT-om, zasigurno nije bilo nimalo lako treneru Anti Nazoru, ali ni igračima, jednako i klupskoj upravi. Valjalo sve to učiniti prije gostovanja na Baldekinu. Šibenik , znaju to Zadrani, uvijek i svagda traži sportski trijumf nad njima.

- Gledajući dno tablice i situaciju oko ispadanja, ali i gledajući vrh , zaista je svaki rasplet moguć. Moramo ući bez ikakvih kalkulacija s obzirom na mobilizaciju oko utakmice u Skopju i samu situaciju u kojoj se nalazimo u ABA ligi. Bilo što drugo odvelo bi nas na krivi trag. Utakmicu ćemo iskoristiti najprije kao trening za ono što nas čeka u Makedoniji i bez obzira na rasplet u hrvatskoj ligi, iako možemo biti i prvi, staviti to u drugi plan i više se pripremati za utakmicu u Skopju nego u Šibeniku – otvoreno će Nazor o dalmatinskom derbiju dvaju susjeda.

-Koliko god situacija bila teška treba pogledati istini u oči. U četvrtak smo imali dug sastanak. Oni su mobilizirani i sada treba pokušati sve, da to prenesemo i na teren – kazao je Nazor, ističući kako su igrači svjesni situacije u kojoj su se našli, prvenstveno u ABA ligi. Naglasio je i ovo: " Dišu kao jedan!"

Utakmica se igra u subotu s početkom u 18 sati.

24. travanj 2024 20:17