StoryEditorOCM
SportNAKON DVA PORAZA ZADAR IDE NA TREĆE GOSTOVANJE ZA REDOM

Mateo Pranić: Ovo će biti susret zaokreta - nećemo dati bodove Kustošiji!

Piše I.Gjergja
19. travnja 2019. - 18:33
dugopolje_zadar4-060419

Nakon dva uzastopna poraza na dva gostovanja, nogometaše Zadra očekuje i treće gostovanje: odlaze na noge Kustošiji u Zagreb.

U svakom slučaju bi bilo lijepo prekinuti negativan bodovni niz, cilj je gostovanja donijeti makar bod, ako ne i sva tri. Pripreme su dobro prošle, a evo što nam je uoči polaska iz Zadra kazao lijevi bočni, Mateo Pranić:

- U Kustošiju idemo po bodove u Kustošiju. Istina izgubili smo na dosad odigrana dva gostovanja u Dugopolju i Splitu, imali smo dobru igru u polju no slabe završnice, a ni sreća nas nije mazila. Što je najvažnije, igramo dobro moglo bi nam se to što je propušteno u Dugopolju i Splitu vratiti s Kustošijom. Došlo je vrijeme za zaokret i da odnesemo neke bodove izvana – kaže Pranić.

- Nakon Šibenika ostale susrete smo igrali dobro, uvjeren sam da će nam se sve to naplatiti bodovima s gostovanja. Očekujem tešku i borbenu utakmicu, oni s nama izjednačeni na ljestvici. Motivirani smo, moramo na terenu dati više od svojih osobnih mogućnosti – podiže raspoloženje Pranić. Za to će biti potrebno, naglašava, odraditi utakmicu u svim segmentima, i pobjeda će doći, a to bi bila najbolja nagrada vjernim navijačima za Uskrs.

- Ovo gostovanje trebamo iskoristiti kao svojevrsnu pripremu za sraz s Varaždinom iduće kolo koji je pretendent za prvo mjesto i ulazak u prvu ligu, zaključio je Pranić.

Očekuj se se sastav Zadra: Bender - Pranić, Tokić, Muić, Ikić – Jerbić, Župan, Llanos, Jurić - Knežević, Repić.

25. travanj 2024 16:13