StoryEditorOCM
SportZADRU U ČETVRTAK NA VIŠNJIK DOLAZI ŠIBENIK

Trener Nazor izgubio glas, igrači se "odmarali" u avionu na letu iz Skoplja...

24. travnja 2019. - 18:38
zadar_skrljevo3-130419

Složenost organizacije putovanja na relaciji Zadar – Skoplje i obratno, dodatno je opteretila košarkaše Zadra koji će praktički bez ijednog valjanog treninga morati istrčati na utakmicu četvrtfinala HT Premijer lige. Na suprotnoj strani će imati momčad Šibenika kojoj je dvorana "Krešimir Ćosić" uvijek dodatni motiv. Nadalje, šibenska mladost nedavno je na svojem Baldekinu pokazala koliko su tvrd orah, u konačnici su pali u posve dramatičnoj završnici. Očito su platili danak neiskustvu.

Ono što je lijepo za čuti iz njihovih redova je kako su bili spremni odgoditi ovaj ogled, međutim, nisu mogli preko vodstva Hrvatskog košarkaškog saveza koje je imalo dovoljno milosti, pa su Zadranima pomaknuli termin za jedan dan. U protivnom bi se igralo u srijedu u 21 sat, jer Zadar se iz Skoplja prema planu trebao vratiti upravo u to vrijeme. Dovoljno za promjenu donjeg rublja!

- Utakmica u Šibeniku pokazala je da bez maksimalnog angažmana imamo velike probleme, u suprotnome možemo u malo vremena slomiti protivnika. Na tragu te utakmice na Baldekinu i ove s MZT-om u Skoplju moramo nastojati kvalitetne minute pružati u kontinuitetu kroz četvrfinalnu seriju – kazao je Nazor, čije je riječi iz Skoplja prenio glasnogovornik kluba uz opasku kako je trener izgubio glas.

Očito mu nije bilo lako posložiti mozaik u završnim sekundama, jer je Zadar umalo prokockao vodstvo od šest poena. Ali valja istaknuti kako su se vratili s minus 14 i za to su zasigurno morali potrošiti puno energije. Oprovak su tražili odmaranjem u zrakoplovu, na letu od Skoplja do Zagreba.

Utakmica se igra u Zadru, u četvrtak s početkom u 19 sati.

25. travanj 2024 01:18