SONIK – PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA  Na redu je četvrtfinale: „Puntamika“ ide na "Kontrol biro", a "Vrsi" na "Idassu Nadin"!

SONIK – PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 

Četvrtfinalni dvoboji Sonik Prve županijske malonogometne lige na rasporedu su sljedećeg vikenda kada se sastaju Puntamika i Kontrol biro te Vrsi i Idassa Nadin.

Puntamika po najavama ne dolazi statirati nego će napasti polufinale, a svemu tome su zalog odlične partije koje su pružali. Tu je ubojiti dvojac Nović – Bilaver. Kontrol biro će znati uzvratiti, njihov je presing ubitačan i s njim lomi protivnike. Treba doći i vidjeti dvoboj.

Idassa Nadin je odlično izbalansirana momčad koja je dobro pokrivena na svim pozicijama. Njihovom protivniku Vrsima Ribi nekretnini neće biti lako no i oni imaju „oružje“ kojim će uzvratiti.

 

DRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA – KVALIFIKACIJE

 

I za ovu ligu kreću kvalifikacije u kojima ćemo imati otočni derbi između Male Rave i Balija. Mala Rava je spoj iskusnih i mladih igrača, a efikasnost je glavni adut Balija. Tko će odnijeti pobjedu pitanje je sad?

Raštane kanela imaju priliku spasiti sezonu dok se Poljica brig žele vratiti tamo gdje su bili i lani. Iskusna momčad Bilog briga će napasti raštansku mladost i ovaj dvoboj definitivno zaslužuje pozornost.

 

RASPORED:

Četvrtfinale 1. lige i kvalifikacija za 2. ligu igraju se 27. i 28. travnja 2019. godine.

 

Subota 27.travnja , kvalifikacije:

U 19 sati Poljica brig - Raštane Kanela,

U 20 sati Mala Rava - Bali.

 

 

Četvrtfinale:

U 21 sat Puntamika - Kontrol biro,

U 22 sata Vrsi Riba nekretnine - Idassa Nadin.

 

 

Nedjelja 28. travnja kvalifikacije, uzvratni susret:

U 19 sati Bali - Mala Rava,

U 20 sati Raštane Kanela - Poljica brig.

 

 

Četvrtfinale, uzvratni susreti:

U 21 sat Idassa Nadin – Vrsi Riba nekretnine,

U 22 sata Kontrol biro – Puntamika.

 

 

Naslovnica Sport

Najčitanije