StoryEditorOCM
SportTRENER NAZOR UOČI UTAKMICE NA BALDEKINU

"Cilj nam je proširiti rotaciju igrača, zadržati energiju od početka do kraja i nastojati ritmom slomiti protivnika"

27. travnja 2019. - 15:39
zadar_sibenik5-250419

Slomiti Šibenčane na njihovom Baldekinu nije opcija na koju Zadar može olako računati i komotno razmišljati kako dvokorakom, nakon trijumfa u Krešinom domu, može do poluzavršnice HT Premijer lige.

- Očekujem jednu užarenu atmosferu, jedno dobro navijanje s obje strane, pravi dalmatinski derbi. Cilj nam je proširiti rotaciju igrača, zadržati energiju od početka do kraja i nastojati ritmom slomiti protivnika kojeg jako respektiram, pokazale su to naše zadnje dvije utakmice s njima. Jer oni mogu odgovoriti na sve zahtjeve koje donosi utakmice, tim više to je i nama dodatni motiv. Doista, nadam se jednom pravom susretu koji će nam biti generalna proba za utorak i MZT u "majstorici" ABA lige, odnosno, borbi za ostanak – kazao je Ante Nazor, trener Zadra.

Nakon pobjede na Višnjiku i vodstva 1:0 u seriji, Nazor je istaknuo kako su Luka Žorić i Vladimir Dašić u Skoplju "zaradili" lagane ozljede, zbog čega je jedan samo sjedio na klupi, drugi na tribinama. Hoće li ih koristiti na Baldekinu, posve je upitno, jer nedvojbeno je njegova želja imati ih svježe u dvoboju koji "ABA ligu znači", dok se u mogućem porazu od "narančastih" još mogu ispraviti u svojoj dvorani.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 19 sati.

20. travanj 2024 07:57