MEĐUNARODNI ATLETSKI MITING U SPLITU Članovima AŠK Zadar pet medalja!

MEĐUNARODNI ATLETSKI MITING U SPLITU

ASK Split je odlično organizirao Uskršnji međunarodni atletski miting na atletskim terenima stadiona u Parku Mladeži, a na njemu je nastupilo preko 150 atletičara i atletičarki iz Hrvatske , Finske Bosne i Hercegovine te Srbije.

Među njima i 9 članova Atletskog športskog kluba Zadar. Oni su osvojili ukupno pet medalja od toga 1 zlatno odličje, 3 srebrene i 1 brončanu medalju.                                                             

U konkurenciji seniora u skoku uvis Lovre Čulina je osvojio prvo mjesto s preskočenom visinom od 188 cm, što je njegov novi osobni rekord. Kadet Domagoj Brodar nastupio je na 100 m u konkurenciji seniora te zauzeo vrlo dobro 4 mjesto s novim osobnim rekordom od 12.39 sekundi.

U konkurenciji seniorki Anđela Zelić je u troskoku osvojila drugo mjesto s 11. 29 m, a Ana Ćurković je zauzela 5 mjesto s novim osobnim rekordom od 10,73 m. U skoku uvis nastupila je među seniorkama i kadetkinja Ana Smokrović osvojivši 4 mjesto s preskočenom visinom od 150 cm. Iako još uvijek kadetkinje na 100 m kod seniorki su nastupile i Hana Tudor koja je osvojila 13 mjesto s 13, 92 sekunde što je njen novi osobni rekord, dok je Barbara Šimičević osvojila 14 mjesto s 14,10 sekundi što je i njoj novi osobni rekord.

U konkurenciji kadeta u skoku udalj Domagoj Brodar je s rezultatom 5,90 m osvojio drugo mjesto , dok je Đani Peričić skokokom od 5, 34 m osvojio treće mjesto što je njegov novi osobni rekord. Mlađa kadetkinja Enea Nikpalj je na 100 m osvojila odlično drugo mjesto istrčavši 13,74 sekunde postigavši s tim rezultatom svoj novi osobni rekord.

Naslovnica Sport

Najčitanije