ANTE NAZOR SE NAKON UTAKMICE POJAVIO U MORNARSKOJ MAJICI "Dobio sam je u ljudima koji su u najtežim trenucima vjerovali u nas. Pokazali smo karakter i zajedništvo i zato čestitam svojim momcima!"

ANTE NAZOR SE NAKON UTAKMICE POJAVIO U MORNARSKOJ MAJICI

Ante Nazor se na pressici pojavio u "mornarskoj majici", pa su mnogi ostali u čudu i zapitali se koji je razlog....

- Darovana mi je majica u onim našim najtežim, najcrnjim, trenucima, osobito nakon poraza od MZT -a u prvoj utakmici. Dobio sam je od ljudi koji su cijelo vrijeme vjerovali u nas i ona je nešto posebno za mene – pojasnio je trener Zadra, koji je dao ocjenu završne priče...

- Trebalo se izvući iz ponora u kojem smo bili. Pokazali smo karakter i zajedništvo i zato čestitam svojim momcima, suradnicima i liječničkoj službi jer smo napokon imali kompletno zdravu momčad. Praktički, spasili smo sezonu koja za mene zapravo tek počinje, jer mislim da ćemo nakon što je ovaj teret pao s leđa Zadar igrati bolje. Ovo je treća godina kako dolazim u momčad koja se spašava, nije lako raditi u takvim uvjetima – kazao je Nazor koji je još govorio o nekim stvarima koje su momčad mučile kroz sezonu, ali se više od toga išečkivalo što ima za reći junak Luka Žorić, koji je među novinare ušao pritisnut gubitkom energije.

-  Sigurno ovo je je jedna od najbitnijih pobjeda otkako sam došao i njome smo ostvarili cilj o kojem se govorilo. Ispunili smo ga nekako teže nego  se mislilo, s više potrošnje i gubljenja nekih utakmica. Ali, ne smije se zaboraviti da smo u jednom trenutku ostali bez glavnog razigravača, nismo imali pravo dovesti drugoga  i onda smo se stvarno mučili. Statistički možda su ovo moje najbolje brojke, ali bez floskula, drugi su možda dali i više od mene, ali se to ne vidi u brojkama – zaključio je Žorić.

Naslovnica Sport

Najčitanije