StoryEditorOCM
SportPOTRESNA VIJEST STIŽE IZ PORTUGALA

Legendarni vratar Iker Casillas doživio srčani udar, hitno je prevezen u bolnicu!

1. svibnja 2019. - 19:42
Casillas slavlje Real

Šokantne vijest stižu iz Portugala gdje je jedan od najboljih vratara svih vremena, Španjolac Iker Casillas (37) nakon treninga doživio srčani udar. Vratar Porta po hitnom je postupku završio u bolnici i trenutačno se nalazi izvan životne opasnosti, potvrdili su i u klubu.

Španjolski se vratar nije osjećao dobro po završetku treninga, a nakon što je obavio detaljne liječničke preglede za očekivati je kako ga na vratima Porta neće biti do kraja sezone.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Porto v AS Roma - Estadio do Dragao, Porto, Portugal - March 6, 2019 FC Porto's Iker Casillas during the match REUTERS/Pedro Nunes

REUTERS

Iker Casillas dijete je Real Madrida za koji je prvi službeni nastup upisao u sezoni 1998./99. Također valja istaknuti kako je sa svojih 19. godina postao najmlađi vratar koji je nastupio u finalu Lige prvaka, u pobjedi Reala 3:0 protiv Valencije.

Casillas je branio boje Reala između 1999. i 2015. godine nakon čega je otišao u Portugal. Jedan od najboljih vratara u povijesti u Porto je stigao 2015. godine i to nakon što je u Kraljevskom klubu, uključujući i mlađe uzraste, proveo 25 nezaboravnih godina.

U dresu španjolske reprezentacije skupio je čak 167 nastupa.

           

? Casillas internado de urgência devido a uma suspeita de enfarte. https://buff.ly/2DG8nvq 

           

MARCA@marca

? Iker Casillas, ingresado tras sufrir un infarto en el entrenamiento del Oporto. El futbolista se encuentra fuera de peligro https://trib.al/pwnBuEA  Te mandamos toda nuestra fuerza ?

Iker Casillas, ingresado tras sufrir un infarto en el entrenamiento del Oporto

Avance. Iker Casillas ha sufrido un infarto durante el entrenamiento del Oporto. El portero tuvo que ser hospitalizado, pero se encuentra fuera de...

marca.com
20. travanj 2024 12:03