StoryEditorOCM
Sport60. VELIKA NAGRADA PRVOG SVIBNJA- MEMORIJAL DAMIR ZRILIĆ

BK Zadar najbolji u četiri kategorije!

Piše Ivica GJERGJA
3. svibnja 2019. - 23:34
Postolje-kadetkinje-1.5.2019.

Biciklističkog kluba Zadar je organizirao cestovnu biciklističku utrku “60. Velika Nagrada 1. Svibnja – Memorijal Damira Zdrilića“. Na utrci su članovi Bk Zadra donijeli pobjede u četiri kategorije od 13 koje su bile na programu.

Tako je Luka Škara pobijedio prvu utrku dana u kojoj su nastupile kategorije od 11 do 15 godina i to Slavka Barešić kod početnica, Tončica Pušić među kadetkinjama te Karla Kožić kod seniorki.

Rea Kurtin među kadetkinjama, Ivan Kokić u U - 11 kategoriji i Nicolas Gojković među kadetima su bili drugi, dok su brončana mjesta na postolju Zadru donijeli Oliver Gojković kod juniora, Roko Škara među U - 11, Teo Radaš do 13 i Roko Šintić u kategoriji do 14 godina.

Dodjela nagrada svim sudionicima održana je u prekrasnom ambijentu atrija Hotela Porto. Biciklistički klub Zadar se zahvaljuje Postaji prometne policije PU Zadarske koja je još jednom dokazala da joj u osiguranju biciklističkih utrka u Hrvatskoj nema ravne, Hotelu “Porto”, Područnoj osnovnoj školi Krune Krstića na Ploči, “Duoprometu”, Vladimiru Ivanovu na fotografijama, te svim članovima koji su sudjelovali.
25. travanj 2024 11:33