ČETVRTA UZASTOPNA DOMAĆA POBJEDA “Pobjedili smo jednog od ponajboljih timova!”

ČETVRTA UZASTOPNA DOMAĆA POBJEDA

Nakon popbjede nad Osijekom, Zadar se učvrstio na osmom mjestu na ljestvici ove lige sa 31 osvojenim bodom. Pobjeda domaćih nad jednim od ponajboljih momčadi u ligi je više nego zaslužena. Nakon zgoditka kojega je postigao kapetan Dragan Župan, svojstven njemu sa nekih 22 metara rezantnim udarcem tako da je vratar Barešić mogao samo loptu ispratiti pogledom u svoja vrata. 

Kristijan Jurić je dodao i drugi sa 11 metara u 58 minuti, no tri boda su ostala doma i garant ostanak u ligi. Bio je Zadar u igri konkretniji, imao više prilika , a kada se govori o golu Osijeka mora se reći da je po nama bilo čisto zaleđe, no suadac nije mislio tako, pa je priznao zgoditak Daga. Ovom pobjedom Zadar je ostvario četvrtu uzastopnu domaću pobjedu, a osmu u prvenstvu. Sljedeće subote u 17,30 sati Zadar očekuje posljednju domaću utakmicu protiv Solina.

Na kraju susreta trener domaćiH Mislav Karoglan bio je zadovoljan:

- Za mene je Osijek ponajbolja momčad  u ovoj ligi. Bilo nam je teško odgovoriti presingom, mada smo ovaj tjedan to vježbali prije dolaska Osijeka. Kada sve pogledam bila je ovo na neki način egal utakmica, a nakon vodstva imali smo priliku otići i na 2:0, no propustili smo te prigode. Osijek je više pokazao u prvom dijelu, no mi smo preuzeli inicijativu i kontrolu susreta, a drugi naš gol je prelomio susret. Zadovoljan sam ritmom s naše strane, a i kada se malo osvrnem na susret ovo je po meni bila najbolja energetski odigrana utakmica. Što mi ostaje nego svojim igračima čestitati na pobjedi i raditi marno i predano za sljedeći susret opet u ZAdru, kazao je Karoglan.

Naslovnica Sport

Najčitanije