StoryEditorOCM
SportATLETSKO NATJECANJE UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA KOJE SE TREBALO ODRŽATI NA VIŠNJIKU

Odgođeno je zbog nevremena

Piše Zadarski.hr
14. svibnja 2019. - 11:25
bozicni_miting37-181216

Za utorak najavljeno atletsko natjecanje učenika trećih, četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola, Erste plava liga, odgađa se zbog vremenskih neprilika.

Sve je bilo spremno za početak natjecanja, no olujni vjetar koji je u ponedjeljak navečer zapuhao u Zadru i čije se jačanje očekuje i tijekom utorka primorao je organizatore na odgodu. Snažan vjetar utječe na sigurnost i regularnost natjecanja pa je ovaj potez u okolnostima kakve jesu jedini ispravan. 

Sve pristigle prijave vrijede i za novi datum održavanja Erste plave lige. Mole se svi oni koji su se za natjecanje željeli prijaviti u utorak 14. svibnja na samom atletskom borilištu ŠC Višnjik da to obave do kraja ovog radnog tjedna – zaključno s petkom 17. svibnja kako bi se na vrijeme definirala sve startne liste. 

Prijaviti se možete preko škole (nastavnika tjelesnog), na mail adresu epl.zd.prijava@gmail.com ili on line na stranicama Erste plave lige (https://www.ersteplavaliga.com/)

Prvi razgovori doveli su do zaključka kako će se natjecanja najvjerojatniji održati između 25. svibnja i 1. lipnja.

Iz AK Fortius, u čijim je rukama organizacija zadarskih kvalifikacija za zagrebačko finale lige, podsjećaju da se jedan učenik može prijaviti maksimalno za dvije discipline. Učenice i učenici trećih i četvrtih razreda na raspolaganju imaju skok u dalj, bacanje vortexa, trčanje na 60 i trčanje na 300 metara, petaši skok u dalj, bacanje kugle, trčanje na 60 i trčanje na 600 metara, a šestaši uz sve navedeno za petaše i skok u vis. 

19. travanj 2024 08:40