StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI TURNIR MLADIH „BIOGRAD 2019“

Papaline treće, a Tići u četvrtfinalu!

Piše Ivica Gjergja
14. svibnja 2019. - 15:01
papaline zadra

U Biogradu na moru održan je turniru mladih “Biograd kup 2019” na kojem su nastupile dvije selekcije NK Zadra i to Papaline - dječaci do 9 godina, koji su osvojili treće mjesto, i Tići (U-11), koji su došli do četvrtfinala.

Papaline su prošle skupinu s dvjema pobjedama, protiv Novog Mesta (1:0) i ŠN Joso Bego (3:1) te porazom od Pakoštana 0:1. Nakon toga utakmice su, zbog obilne kiše, prebačene u biogradsku školsku dvoranu, gdje je Zadar u četvrtfinalu svladao Velebit boljim izvođenjem penala (1:1 u osnovnom dijelu), dok je u polufinalu s 0:1 poražen od Svetog Mihovila.

U susretu za treće mjesto igrači Maria Grgurovića svladali su Dinamo s 2:0 te tako zasluženo uzeli brončano odličje. Naslov pobjednika pripao je Hajduku, koji je u finalu nakon penala svladao Sveti Mihovil. Sastav: Bruno Sorić, Ante Zovak, Ivano Zovak, Stipe Vrkić, Toni Vrkić, Petar Pleslić, Josip Gladović, Mihovil Žilić, Jakov Pedišić, Mateo Odžaković, Ivano Tajmin, Garbijel Ljutić. Trener: Mario Grgurović.

Tići su pod vodstvom trenera Igora Škorputa, skupinu prošli s tri pobjede, protiv Gorice 5:0, Naftaš Ivanića 2:0 i Arbanasa 5:0. U dvoranskom četvrtfinalu, koje je u osnovnom dijelu završilo bez pogodaka, bolji je u izvođenju penala bio privlački Sabunjar, koji je tako izborio plasman u polufinale. Sastav : Luka Miočić, Šime Tršić, Tomislav Pavić, Ivano Terkeš, Duje Vujaković, Frane Mrkić, Niko Čandić, Ante Djak, Stipan Brkić, Lovre Uglešić, Niko Predovan, Stipe Gusar. Trener: Igor Škorput.

24. travanj 2024 02:10