IZJAVE AKTERA NAKON PORAZA ZADRA U ODLUČUJUĆOJ UTAKMICI POLUFINALA Nazor: Nakon pet utakmica odlučila je jedna lopta!

IZJAVE AKTERA NAKON PORAZA ZADRA U ODLUČUJUĆOJ UTAKMICI POLUFINALA

Andrija Stipanović, igrač Cedevite:

Vrlo sam sretan. Nakon 2-0 u seriji ne znam što je bilo u našim glavama, ali očito smo završili i prije nego smo trebali. Večeras smo bili jako nervozni, ali mislim da smo ovo zaslužili zbog cijele sezone. Hvala Bogu imamo Pullena koji je stavio zadnji šut i neopisivo sam sretan.

Slaven Rimac, trener Cedevite:

- Obično sam puno mirniji i mirnije proživljavam utakmice, ali danas sam bio previše emocionalan iz razloga što sebi dosta predbacujem što je serija došla na 2:2 i odveo je do "majstorice". Vidjeli ste i sami kako je bilo. Da sam na drugoj strani to je za skočiti s mosta. Sreća nas je popratila. Ne može se reći nezasluženo. Za vodstvo Zadra ovo je najgora moguća situacija, ali je za košarku dobro jer je bila puna dvorana. Zadnji napad? Sve sam nacrtao, htio sam napad u naletu onda je njima teže napraviti faul. U ovakvim situacijama Jastina Cobbsa teško je zaustaviti. Zapravo, "bacio sam kocku", Pullen je pogodio taj šut, da je promašio bili bismo glupi.

Lovre Bašić, igrač Zadra:

- Čestitao bih Cedeviti na pobjedi, mislim da bi bilo zasluženo da je otišla i na našu stranu. Danas nama - sutra njima. U nekim, smo trenucima mogli biti pemetniji, pogotovo u napadu, ali nitko nam ne može reći da se nismo borili. Pullenova trica? Gledam i ne vjerujem. Nije ugodno!

Ante Nazor, trener Zadra:

- Česitam Cedeviti i mojim momcima i kompletnom auditoriju na večerašnjoj predstavi. Mi, pod tim mislim na Zadar i da smo odigrali pet utakmica s Cedevitom i došli smo na jednu loptu. I zbog toga sam ponosan na moje momke što smo završili sezonu na najbolji mogući način. Kontrolili smo utakmicu većem dijelu, ali je bilo problema s izgubljenim loptama (22), da nije bilo toga izdržali bi do kraja. Što se tiče zadnjeg napada, mi smo imali mali bonus faul. Išli smo na to, nismo ga uspjeli napraviti, ali ću mirne glave pogledati snimku i vidjeti je li Šime ipak to učinio.

Naslovnica Sport