StoryEditorOCM
SportNK ZADAR PROIGRAO KOLO PRIJE KRAJA

Karoglan: Ovo je bila naša najbolja utakmica!

Piše Ivica Gjergja
20. svibnja 2019. - 00:30
zadar_solin1-180519

U srazu sa Solinom u 25. kolu nogometaši Zadra odigrali su dosad najbolju utakmicu u natjecanju u Drugoj ligi, mogli bi reći „nogometnu rapsodiju“.

Uostalom rezultat 5:1 sve govori, no bez obzira na visoku pobjedu valja kazati da su dečki trenera Mislava Karoglana igrali brzo, tečno i iznad svega efikasno. U njihovim redovima nije bilo slabog mjesta osim jednog trenutka nepažnje u obrambenom kaznenom prostoru, kada su gosti iz Solina u 75. minuti postigli počasni zgoditak preko Peze. Zadranima je trebala 21 minuta za tri zgoditka, što govori da su ideje i rad trenera Karoglana dobro legle nogometašima.

Ovo je peta pobjeda Zadar na domaćem terenu, pa je na neki način šteta što je ostalo još jedno kolo do kraja, da ih je više uvjereni smo da bi Zadar bio više plasiran na ljestvici od osmog mjesta.

Nakon susreta na Stanovima trener Zadra je bio dobro raspoložen:

- Čestitam igračima na odlično odigranoj igri u srazu sa Solinom, dali smo ima „pljusku“ kao što smo je mi dobili u srazu sa Šibenikom. Protiv Solina sve nam je išlo za nogom, i ulazilo u njihov gol, da ne govorim kako smo otvorili utakmicu i to sa dva eurozgoditka u petoj i desetoj minuti (Pranić, Llanos). U polju smo igrali kvalitetno, akcije su nam bile ubojite, bili smo dominantni poglavito u prvom dijelu susreta. Uostalom da ne budem previše subjektivan, posljednjih mjesec dana igramo kvalitetan nogomet, što je odraz rada i treninga, kazao je Karoglan.

U posljednjem kolu sljedeće subote Zadar gostuje u Čakovcu kod Međimurja.

25. travanj 2024 00:10