StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNI KARATE KUP U SPLITU

​Velebitu četiri bronce!

Piše Ivica GJERGJA
20. svibnja 2019. - 17:18
karat3.JPG

Jedan od najvećih Međunarodnih karate kupova u Hrvatskoj održan je u dvorani na Žnjanu u Splitu, a na njemu je sudjelovalo preko 600 natjecatelja. Među njima i članovi Karate klub „Velebit“ iz Zadra predvođeni trenerima Jurom Marčinom i Mladenom Tomašićem koji su prikazali izvrsne borbe i doma ponijeli brojna odličja.

Tako je Roko Marčina u kategoriji juniori (-76 kg) uz dvije uvjerljive pobjede osvojio vrlo dobro treće mjesto. Zanimljivo da se Roko okušao i u starijoj kategoriji, seniora (-75 kg), te je i tu bio uspješan uvjerljivo je pobijedio visokim rezultatom osvojivši treće mjesto.

Andrea Bilaver borila se u kategoriji juniorke (-59 kg) te je osvojila broncu, a to isto je učinila i njena sestra Stela u kategoriji mlađe kadetkinje (-50 kg).

- Naš „brod“ uspješno plovi. I ovaj put smo se u jakoj međunarodnoj konkurenciji iskazali u kategoriji juniora, seniora i kadeta, osvojivši u svim brončano odličje, što je za nas zlatnog sjaja. Ovo su rezultati predanog rada i treniranja. Namjera nam je nastaviti ovim putem, kratko nam je kazao trener KK Velebita, Jure Marčina.

20. travanj 2024 01:51