StoryEditorOCM
SportJUNORI ZADRA RAZIGRAVAJU SA SOLINOM

Hoće li biti prvaci Dalmacije?

Piše Ivica GJERGJA
30. svibnja 2019. - 16:51
mladi nk zadra

U posljednjem kolu skupine A Dalmatinske lige juniori Zadra svladali su GOŠK u Kaštel Gomilici s uvjerljivih 5:0 (tri Buterin, dva Brkić) te tako i teoretski potvrdili prvo mjesto koje su čvrsto držali od samog početka sezone. Momčad Josipa Butića osvojila je 55 bodova u 24. kola (16:7:1), uz gol razliku 62:11 te završila s pet bodova više od drugoplasiranog splitskog Adriatica. U završnom razigravanju za prvaka Dalmacije, što je ujedno i prvi dio kvalifikacija za Prvu HNL, Zadar će igrati protiv Solina, koji je sa 69 bodova uvjerljivo osvojio prvo mjesto u skupini B. Kada će se igrati znati će se naknadno.

Zadrani su igrali u sastavu: Demo, Gudelj, Gambiraža, Buter, Brkić, Havziu, Števanja, Bugarija, Kevrić, Valčić, Brajnović, Jović, Jurlina.

 

MLAĐI PIONIRI NK ZADRA

Mlađi pioniri Zadra su u Kaštel Gomilici slavili rezultatom 1:4, a golove su postigli Ivan-Vinko Marić, David Buterin, Gabriel Jureško i Josip Perinić. Momčad Alena Glavića natjecanje je tako završila na trećem mjestu sa 52 osvojena boda (gol razlika 91:43), iza splitskog Hajduka (74) i Primorca iz Stobreča (60).

Zadrani su igrali u sasatvu: Rak, Pavlović, Vicković, Perinić, M. Marić, Buterin, Butić, Džapo, Jureško, I-V. Marić, Mavra, Čačić, Miletić, Bugarija, Delija.

 

25. travanj 2024 06:12