RAĐA SE NOVA MLADA NOGOMETNA ZVIJEZDA Tino Pavlović zabio 42 zgoditka!

RAĐA SE NOVA MLADA NOGOMETNA ZVIJEZDA

Tino Pavlović iako pionir kada ga čovjek gleda na nogometnom terenu onako gracioznog, lakog hoda, driblinga, a o efikasnosti i zabijanju golova da ne govori, očevidno je da se rađa nova nogometna zvijezda. Da je tome tako pokazatelj je to što je Tino, najbolji strijelac Dalmatinske pionirske lige u momčadi NK Zadra sa 42 postignuta gola.

Trener Darko Pantalon o Tinu ima visoko mišljenje, samo je kratko kazao:

- Tino sada najviše mora raditi, kako je vijedan i voli to vjerujem da će se razviti u pravog nogometaša. On sada mijenja kategoriju prelazi u kadete, a sa svojim „referencama“ vjerujem da će uspjeti i tamo se nametnuti i pokazati što zna, a zna mnogo, kazati će Pantalon.

Tino je pred završetkom osmog razreda i na jesen će upisati srednju školu. Visok je 187 cm i igra čistu špicu, napadača.

- Meni su golovi nasušna potreba. Valjda mi je to ostalo od mladih dana kada sam na treninge pratio oca Antu, dok je on trenirao ja sam se igrao s loptom i pucao u gol. Njegovo znanje želim dostići i prestići (Ante je nekdašnji igrač Zadra i mnogih klubova iz zadarske županije), a kako sam uporan znam što mi je raditi. Za mene kada je nogomet u pitanju nema nikakvih dilema njemu sam posvećen i dati ću mu sve, dakako uz njega i škola pa dokle doguram, sa smješkom će mladi Pavlović.

Za mladog Pavlovića je zainteresiran i Hajduk, pa prije dvije godine pozvali su ga , odigrao je jednu prijateljsku utakmicu, no vratio se doma radi škole i mladosti. Pored njih interesiraju se i drugi klubovi, pa i Tomilsav Puljić iz Luzerna, danas igra u Vaduzu u Švicarskoj.

Naslovnica Sport

Najčitanije