StoryEditorOCM
SportRAĐA SE NOVA MLADA NOGOMETNA ZVIJEZDA

Tino Pavlović zabio 42 zgoditka!

Piše Ivica Gjergja
10. lipnja 2019. - 14:52
tino plavi dres

Tino Pavlović iako pionir kada ga čovjek gleda na nogometnom terenu onako gracioznog, lakog hoda, driblinga, a o efikasnosti i zabijanju golova da ne govori, očevidno je da se rađa nova nogometna zvijezda. Da je tome tako pokazatelj je to što je Tino, najbolji strijelac Dalmatinske pionirske lige u momčadi NK Zadra sa 42 postignuta gola.

Trener Darko Pantalon o Tinu ima visoko mišljenje, samo je kratko kazao:

- Tino sada najviše mora raditi, kako je vijedan i voli to vjerujem da će se razviti u pravog nogometaša. On sada mijenja kategoriju prelazi u kadete, a sa svojim „referencama“ vjerujem da će uspjeti i tamo se nametnuti i pokazati što zna, a zna mnogo, kazati će Pantalon.

Tino je pred završetkom osmog razreda i na jesen će upisati srednju školu. Visok je 187 cm i igra čistu špicu, napadača.

- Meni su golovi nasušna potreba. Valjda mi je to ostalo od mladih dana kada sam na treninge pratio oca Antu, dok je on trenirao ja sam se igrao s loptom i pucao u gol. Njegovo znanje želim dostići i prestići (Ante je nekdašnji igrač Zadra i mnogih klubova iz zadarske županije), a kako sam uporan znam što mi je raditi. Za mene kada je nogomet u pitanju nema nikakvih dilema njemu sam posvećen i dati ću mu sve, dakako uz njega i škola pa dokle doguram, sa smješkom će mladi Pavlović.

Za mladog Pavlovića je zainteresiran i Hajduk, pa prije dvije godine pozvali su ga , odigrao je jednu prijateljsku utakmicu, no vratio se doma radi škole i mladosti. Pored njih interesiraju se i drugi klubovi, pa i Tomilsav Puljić iz Luzerna, danas igra u Vaduzu u Švicarskoj.

26. travanj 2024 09:55