KK ZADAR DOBIO POJAČANJE Karlo Uljarević počeo s treninzima i upoznaje grad

KK ZADAR DOBIO POJAČANJE

Svoje košarkaške korake Karlo Uljarević odlučio je nastaviti u Zadru, oprostio se najprije od Cibone, potom i Škrljeva , pa je odabrao dolazak na Višnjik.

- Drago mi je što sam došao u KK Zadar. Pokušat ću opravdati svoje dovođenje i nastojat ću pružiti što bolje igre te na taj način pomoći ekipi da dođemo do što boljih ciljeva ove sezone. Došao sam prije tri dana. Počeo sam trenirati, a uspio sam malo obići i stari grad. Mislim, bio sam ja već nekoliko puta u Zadru tako da znam gdje je što. Sve u svemu, sve je odlično – veselo će Uljarević kojeg je zadarska publika prihvatila kroz dvije utakmice koje je odigrao u dresu reprezentacije Hrvatske, protiv Rumunjske i Nizozemske, jer je jedini pokazivao kako u sebi ima volje i znanja.

- Tada nisam ni trebao biti u reprezentaciji. Dobio sam priliku slijedom nekih ozljeda ali mislim da sam je dobro iskoristio. Publika me oduševila i ne samo tad već uvijek kad sam ovdje igrao. Mislim da ljudi u Zadru prepoznaju i dobre igrače i dobru košarku i mislim da se zato Zadar i zove grad košarke – iskreno će Karlo.

Branimir Longin, sportski direktor naglasio je kako je velika želja svih u klubu da se u Zadar vrati što više domaćih igrača. Dvojica su na "meti", Pavle Marčinković i Ive Ivanov.

- Pavle je svakako želja. Pavle trenira s nama jer dobro dođe i nama i njemu s obzirom da ide na reprezentativnu akciju. Definitivno nam je Pavle želja. Ali još jednom naglašavam, želja!Svakako da ću sjesti s Ivanovom čim se vrati u Zadar. Nazor je isto izrazio želju da se s njim porazgovara. Mi se nismo rastali u ružnom tonu. Onda je došlo do razmimoilaženja oko nekih stavki ugovora i razišli smo se. Ali uvijek smo otvoreni za nove razgovore. Dapače – zključio je Longin.

Naslovnica Sport

Najčitanije