StoryEditorOCM
SportFOTO: MALONOGOMETNI TURNIR „SVETI ANTE 2019“ – SMILJEVAC

Varoš „nogometno ponizila“ Kontrol biro AR!

Piše Ivica GJERGJA
16. lipnja 2019. - 22:53

Na finalnoj večeri sve je na malonogometnom igralištu na gradskom predjelu Smiljevac, gdje se igrao turnir „Sveti Ante 2019“, bilo za „prste polizati“. Prvo kada se govori o onima za koje se igra – gledatelje, oni su bili „glavni“, skupio ih se veliki broj, preko tisuću, a svi su uživali u izvedbi malonogometaša na terenu, počev od onih najmlađih do seniora, pa tako skoro 15 večeri. Finalna je sve „začinila“, svatko tko je došao našao je dio zadovoljstva za sebe, a oni koji su igrali ostat će im to finale u lijepoj uspomeni. Organizatorima, gledateljima, svim sudionicima sve pohvale za urađeno. Nakon odigranog finala i susreta za treće mjesto podijeljene su nagrade i priznanja najboljima.

Finale

VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR – KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ 7:0

ZADAR – SMILJEVAC. Gledatelja 1000. Suci: Josip Viduka i Roko Režan.

VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR: Baričić, Klarin, Jurlina, Vukić, Radman 3, Bugarija 4, Bralić, Župan, Vuković, Jurić, R. Burčul . Voditelji: Frane Fatović i Šime Župan.

KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ: Šušić, Pinčić, Horvat, Mrkić, Nikpalj, Anić, Jurica, Bakić, F. anić, Šarić, Čule, Brkić, Baraba, Genda, Bašić, Čulina. Voditelj: Dino Kevrić.

Igralo se u zaista divnom ambijentu gdje su se navijači „polarizirali“ na Varoš i Kontrol biro i svaki sa svoga navijačkog aspekta bodrili svoje i to do samog kraja susreta. Da je bila i bolja momčad od Kontrol biroa AR na suprotnoj strani vjerujemo da bi doživjeli poraz od vrlo dobre, kompaktne, dobro izbalansirane i izvrsno posložene momčadi Varoš dental centar Zara. Sve je Varoši išlo od noge, a uigrani tim već na početku susreta imao je vodstvo, koje su povećavali i zadržali se na kraju na visokih 7:0. Pobijediti najbolju momčad prvaka lige - sigurno je da se mora imati kvalitetu. Taj kvalitet je iskazala Varoš, jednostavno smo dojma da su „nogometno ponizili“ Kontrol biro AR obzirom na visoki rezultat.

-Znali smo kako postaviti igru. Imali smo više raspoloženih igrača za igru, a pobijediti najboljeg iz lige nije mala stvar. Dokazali smo i s ovom utakmicom da smo jedan od najboljih momčadi u Zadru i županiji, kazao nam je voditelj Varoši, Frane Fatović.

-Iako smo poraženi, i poraz je dio igre, idemo dalje uspravno. Osobno nemam što zamjeriti dečkima, nismo imali svoj dan, kazao je Dino Kevrić, voditelj Kontrol biroa.

Susret za treće mjesto:

HEROJI VODICE – MURVICA šesterci 2:1.

Heroji Vodice su na šesterce pobijedili i zasluženo osvojili treće mjesto.

Najbolji na turniru:

Prvo mjesto osvojio je Varoš Zara dental centar, pokal pobjednika i 15.000 kuna, drugo mjesto Konrol biro auto Rogić, pokal i 7.000 kuna, treće mjesto osvojila je momčad Heroji vodice 3.000 kuna.

Najbolji igrač turnira Mate Bugarija (Varoš ZDC), najbolji vratar Rafaelo Baričić (Varoš ZDC), najbolji strijelac Dragan Radman (Varoš ZDC).

 

JUNIORI

Konačni poredak:

  1. Murvica, 2. Sloga, 3. Lako ćemo.

Najbolji igrač Toni Bugarija, strijelac Niko Lučić, najbolji vratar Anđelo Subašić.

Pobjednici nogotenisa su Mario Kruneš i Marko Kapetanović.

24. travanj 2024 00:34