ZADARSKI VATRENI STALI UZ SVOJ MATIČNI KLUB Luka Modrić i Danijel Subašić podržali NK Zadar i ustali protiv blaćenja Hrvoja Ćustića od strane HNS-a!

ZADARSKI VATRENI STALI UZ SVOJ MATIČNI KLUB

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje, reakciju i svatko ima pravo birati način na koji će voditi svoje borbe. Ali nitko, BAŠ NITKO ne ovome svijetu nema pravo na takav način poigravati se s Hrvojevim imenom! Pogotovo netko tko u 11 godina od najveće tragedije na hrvatskim stadionima za njega nije napravio APSOLUTNO ništa – stoji u klupskoj instagram objavi, na koju su hrvatski reprezentativci, sadašnji i bivši "vatreni", Luka Modrić i Danijel Subašić kliknuli srce, kao znak potpore svom matičnom klubu Zadru i uspomeni na bivšeg suigrača, čime su jasno dali do znanja na čijoj su strani nakon prošlotjedne burne javne prepireke na relaciji Nogometni klub Zadar – Hrvatski nogometni savez.

Luka i Danijel su svojim potezom na društvenoj mreži još jednom potvrdili emotivnu vezu s tragično preminulim Hrvojem, koji je svoj mladi život izgubio na nogometnom stadionu! Na istom onom oko kojeg se ovih dana vodi "borba" oko licenciranja za igranje u 2. HNL, u što je uključen i Hrvatski olimpijski odbor, odnosno, njegovo Vijeće sportske arbitraže.

Naslovnica Sport