StoryEditorOCM
SportOSMI MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR "MILIVOJ BURČUL-LUČO"

Raštane kanela bolje od Aenone, Rupalj „potkresao“ krila Albatrosu!

Piše Ivica Gjergja
18. lipnja 2019. - 12:29
MNKRupalj

Na otvaranju turnira sastale su se dvije odlično posložene momčadi - Raštane u sastavu poznatom iz lige, dok se Aenona pojačala s nekolicinom novih igrača, Vidukom, Rončevićem, Jurlinom... Obje momčadi su stvarale prigode, ali su vratari Dražan Ban (Aenona) i Ante Birkić (Raštane kanela) činili čuda. Ante je svoje doveo do pobjede, bravuroznim obranama i zaslužio je epitet igrača susreta, a da je pobijedila Aenona i Ban bi sigurno bio najbolji.

U drugom srazu kompaktni Rupalj lako je izašao na kraj s mladom i poletnom momčadi Albatrosa kojima je „potkresao“ krila četiri puta. Turnir se igra u odličnoj atmosferi – bravo za organizatore!

AENONA – RAŠTANE KANELA 1:2

GALOVAC – Malonogometno igralište u mjestu. Gledatelja 300. Suci: Ivan Zdrilić i Josip katuša.

AENONA: Ban, J. Jurlina, A. Jukić, Rončević, Gagula, L. Jukić, Čvrljević, Viduka, Lipotica1, Šarić, Voditelj: Ivan Šimurina.

RAŠTANE KANELA: A. Birkić, M. Mikulić, Katuša, I. Birkić 1, Colić, Nakić, P. katuša, Čirjak, A. mikulić, Bačić, Zdrilić. Voditelj: Luka Zdrilić.

 

RUPALJ – ALBATROS 4:0

RUPALJ: Miletić, Vicković, Čulina, Štrkalj, Demo, Colić 1, Kojić 1, Števanja 1, Vedrić 1. Voditelji: Mate Vidak i Marijan Rogić.

ALBATROS: Šare, Vicković, Čakarun, Modrić, Galešić, Gulan, Šain, Žilić, Senkić, Ilić, D. Galešić. Voditelj: Šime Šare.

Danas (utorak) igraju:

- u 21 sat Torovi – Sveti Martin,

- u 22 sata Vrana – Pakoštane.

19. travanj 2024 10:27