StoryEditorOCM
SportZANIMLJIVO OKUPLJANJE POLAZNIKA ŠKOLE NOGOMETA NŠK SVETI MIHOVIL

Nakon uspješne sezone pred odmor „feštali“!

Piše Ivica GJERGJA
24. lipnja 2019. - 02:13
Skupna sv mihovil

Još jedna uspješna sezona završena je mlađih uzrasta, polaznika nogometne škole NŠK Svetog Mihovila uz druženje s roditeljima, trenerima te odigravanjem međusobne utakmice i na kraju te prigodnim roštiljem. Podsjetimo da se otočni nogometni klub natječući u četiri uzrasne kategorije, odigrali su više od 130 prvenstvenih utakmica.

-To iziskuje velike napore ljudi koji vode klub i značajne financijske troškove u kojima nam uvelike pomažu sve otočne općine s Ugljana i Pašmana, a posebno je nemjerljiv doprinos Općine Preko”, rekao je voditelj omladinske škole otočnog nogometnog kluba Krešimir Jaklin

Posebna zahvala uz klupske trenere ide predsjedniku kluba Dariju Korenovu - Obami, koji vodi NŠK Sveti Mihovil već u svom petom mandatu.

-Nije nam bilo lako svih ovih godina, ali izgradnjom igrališta u Sutomišćici dobili smo idealne uvjete za trening što se uostalom i vidi po rezultatima naših kategorija, koje su u svojim uzrastima među najboljima u Prvoj ŽNL, kazao je voditelj omladinske Škole NŠK Krešimir Jaklin.

Uz nastupe u županijskim nogometnim natjecanjima, svakako vrijedi istaknuti nastupe mladih uzrasta na turnirima u Splitu, Gospiću, Svetom Filipu i Jakovu, Biogradu i Pakoštanima te organizaciju turnira za mlađe pionire u Sutomišćici.

Također, nekoliko talentiranih igrača Svetog Mihovila je nastupilo za selekciju Zadarske županije, od kojih posebno treba istaknuti Božu Ricova koji je u samo 18 nastupa zabio nevjerojatnih 55 golova. Što dalje?

-Sada slijedi zasluženi odmor za polaznike naše nogometne škole, a s treninzima ćemo započeti 10. kolovoza, rekao je Jaklin.

U vodstvu otočnog kluba neće mirovati ni ovog ljeta, jer već sada pripremaju određene novosti za novu sezonu, pa što to?

-Jedna od novih stvari koje već sada možemo najaviti jest da ćemo iduće sezone nastupiti s dvije ekipe u kategoriji mlađih pionira. Pred nama je još jedan izazov, jer sezonu kasnije planiramo i osnivanje pete kategorije – one kadetske. To će biti veliki izazov, ali u klubu imamo stručne ljude s kojima smo spremi i za takav kvalitativni iskorak ističe Jaklin.

19. travanj 2024 00:42