StoryEditorOCM
Sport8. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR MILIVOJ BURČUL – LUĆO

Zmajevi izgubili na šesterce, Torovi savladali favorizirani Global Tim

Piše I. Gjergja
26. lipnja 2019. - 10:36
detalj luco

Tko u utorak navečer nije bio na malonogometnom igralištu u Galovcu, gdje se odigrava 8. Memorijalni turnir Milivoj Burčul Lućo, može žaliti za propuštenim: atraktivnim utakmicama, zgodicima i odličnoj atmosferi.

Počelo je s Auto školom Bili brig koja je na kraju prošla dalje pobijedivši Zmajeve na šesterce. Zmajevi su bili dobri no falio im je „završni otrov“, iako su obje momčad bile izvrsno igrački posložene.

Taxi Dalmacija imala je lijepih trenutaka u igri no ovaj put nije uspjela protiv borbenih, odlično nogometno potkovanih Pakoštana koje su igrale kao osice. Za njih nije bilo izgubljene lopte, predstavili su se kao kompaktna i homogena ekipa i sigurno će daleko dogurati na turniru.

Poslastica večeri bila je na kraju, susret Global Tima i Torova. Ovaj put bolji su bili igrači Torova koji su zasluženo odnijeli pobjedu nad ekipom sastavljenom od bivših igrača NK Zadar. Torovi su letjeli na krilima Dina Kulaša, koji je u početku zabio dva zgoditka. Nisu se predavali protivnici nizali su i oni golove, no nedovoljno za pobjedu.

 

REZULTATI

GALOVAC – Malonogometno igralište. Gledatelja 300. Suci: Ivan Zdrilić i Josip Katuša.

AUTOŠKOLA BILI BRIG – ZMAJEVI na šesterce 5:4 (2:2)

AUTOŠKOLA BILI BRIG: V. Sušić, S. Sušić, Pinčić, Nović 1, Pedišić 1, Gavran 1, Perica 1, Volpi 1, Genda. Voditelj: Jakov Pinčić.

ZMAJEVI: Šarić, Brala 1, J. Bašić 1, L. Bašić 1, Stojanov, Ivandić 1, Remšak, Buljat. Voditelji: Klaudio Šare i Jure Bašić.

 

TAXI DALMACIJA – PAKOŠTANE 2:3

TAXI DALMACIJA: Katuša, Sentić, Šimurina, Orlović 1, Lučić, Modrić, Medvidović 1, Žuža. Voditelj: Marin Katičin.

PAKOŠTANE: Rosan, Čudina, Maksan 1, M. Bačkov, Lokin 1, Vučkov, F. Bačkov, Kukin, Šarin, R. Barešić, M. Barešić 1, D. Stojanov, R. Stojanov. Voditelj: Luka Šarin.

 

GLOBAL TIMTOROVI 4:5

GLOBAL TIM: Piplica, Pranić 1, Marić, Brzoja, Srzić 1, Kovač, Surać, Jurjević 2.

TOROVI: Jović, Mikulić, Žepina 1, Kulaš 2, Birkić, Lukić, Vrankulj, Ćurković 2, Lukić. Voditelji: Domagoj Birkić i Marko Mrkić.

U srijedu igraju:

U 21 sat Tin – Torovi

U 22 sata Galovac – Booko of ra.

19. travanj 2024 10:14