StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO TURNIR „ZADAR OPEN 2019“

Juniori Marić, Božulić i Perić "okitili" se zlatom!

Piše Ivica Gjergja
26. lipnja 2019. - 16:52
plov

Veliko međunarodno natjecanje u taekwondou „Zadar open 2019“ održano je u zadarskim Jazinama.

Zadarska djeca iz nekoliko klubova natjecala su se sa djecom iz četiri države, koje su nastupale na turniru.  Interes je bio velik, no zbog ograničenih kapaciteta za 4. Zadar Open i 10. rođendan TKDK Plovanija, odlučeno je da se primi ovaj broj sudionika iz Luksemburga, Bosne i Hercegovine, Crne gore i iz Hrvatske.

Juniori Roko Marić, Daniel Božulić i Marsela Perić iskazali su se se u borbi protiv Luxembourga, te se okitili zlatom. Kadeti i mlađi kadeti  Mihael Burčul, Bartol Burčul, Nika Burčul, Ana Pristovšek, Mihaela Matešić, Antonio Čikeš, Niki Bajlo, Luka Ušljebrka,  Klara Vukić, te Mario Dadić i  Roko Čerina, kojima je ovo ujedno bio i prvi nastup na natjecanjima bili su vrlo uspješni i doma su odnijeli srebrno odličje.

- Nastupom naših članova i osvajanjem velikog broja odličja ukupno 14 u klubu smo svi zadovoljni i rekao bi ponosni na njihovo ostvarenje na ovako jednom jakom međunarodnom natjecanju. Pokazali su na tatamiu iznimnu hrabrost i srčanost a što su potkrijepili i rezultatima. Imali smo velik broj natjecatelja, a što je važno nijedan nije otišao doma „praznih ruku“, većina se okitila odičjima i ušli u završnicu, rekao je trener Plovanije Antonio Čačić. 

Juniori i kadeti rezultatima na turniru „Zadar Open 2019“  klasificirali su se za nastup na još jednom natjecanju, koje će se održati ovo ljeto, 24.-25. kolovoza, na Korčuli – „Korčula Open“.

25. travanj 2024 05:54