StoryEditorOCM
SportOKUPLJANJE FUTSAL ŽENSKE REPREZENTACIJE HRVATSKE

Marinović: „U Varaždinu ćemo vidjeti koliko su naše cure spremne!“

Piše Ivica GJERGJA
26. lipnja 2019. - 20:57
L Marinovic

Poličanac Luka Marinović, inače trener Super Chicks, prvi pomoćnik izbornika Futsal ženske reprezentacije Hrvatske Jakova Ungarova, okuplja danas u Varaždinu reprezentativke, koje će od 27. do 30. lipnja odigrati tri prijateljske utakmice. Prva će krenuti u četvrtak od 16:00 sati, protivnice su djevojke iz Poljske, u petak od 18:00 sati djevojke Moldavije, a u nedjelju od 18:00 protivnice su Talijanke.

Pored izbornika Jakov Ungarov i Luka Marinović pozvali su 15 igračica: Andrea Telišman, Petra Lerotić, Tihana Nemčić, Mateja Tomić, Sandra Brkan, Tomislava Matijević, Valentina Stipančević, Andrea Valušek, Petra Pezelj, Marija Žagar, Gabrijela Gaiser, Petra Bračevic, Helenna Hercigonja Moulton, Sandra Trstenjak.

U stožeru su još pored Ungara i Marinovića, Mario Modrušan iz Alumnusa i Anja Franja iz MC Plusa.

-Ovo okupljanje je po planu i programu Futsal reprezentacije za ovu godinu i odigrat će tri prijateljske utakmice. U Varaždinu ćemo se kroz utakmice uvjeriti u trenutne mogućnosti naših cura, koliko su spremne i koliko mogu dati u tri utakmice, kako bismo znali što i kako dalje raditi, kazao nam je Marinović.

19. travanj 2024 13:15