StoryEditorOCM
SportŠPANJOLCI SE PRISJETILI VATRENOG KOJEG ČEKA MUKOTRPNI OPORAVAK

Gdje će Šime Vrsaljko nastaviti karijeru? Nakon velikog egzodusa mogao bi dobiti pravu priliku...

2. srpnja 2019. - 17:30
šime vrsaljko bolnica

Budućnost hrvatskog nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka, igrača Atletico Madrida koji je prošle sezone igrao na posudbi u redovima milanskog Intera, potpuno je nesigurna, tvrdi Marca.

Vrsaljko je u veljači ove godine podvrgnut operaciji križnih ligamenata koljena i čeka ga dugotrajni oporavak.  Atlético je Vrsaljka angažirao u ljeto 2016. iz talijanskog Sassuola za 16 milijuna eura, te s njim ima ugovor do ljeta 2022. godine. Za Atlético je tijekom dvije sezone odigrao 54 utakmice. Prošlog ljeta ga je Atlético posudio Interu na godinu dana za oko 6,5 milijuna eura, a u lipnju je talijanski klub imao opciju otkupa njegovog ugovora za oko 17 milijuna eura. Dakako, s ozbirom na njegovu ozljedu, nije ju iskoristio.

U Interu su nakon Vrsaljkove ozljede odmah angažirali Cedrica Soaresa, a očekuje se da Vrsaljko neće biti spreman za povratak na teren još najmanje nekoliko mjeseci.

Marca ipak navodi da bi Vrsaljko, kada se oporavi, mogao naći svoje mjesto u momčadi Diega Simeonea zbog silnih odlazaka iz kluba upravo u obrambenoj liniji. Podsjećamo, klub su ovoga ljeta napustili Juanfran Torres I Filipe Luis, kao i Diego Godin i Lucas Hernandez.

24. travanj 2024 12:26