StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR CUP NINA 2019:

Pet golova Stipe Dundovića za veliki preokret Krneze

Piše R. Zorić
4. srpnja 2019. - 17:15
IMG_2023

Svi su već vidjeli Bibinjce u daljnjoj fazi natjecanja, jer se igra koju su prikazivali i vodstvo od 5:1 protiv Krneze, činilo nedostižnim. Krneza se tako pridružila Tinu i Kontrol Biro Auto Rogiću u četvrtfinalu. Još danas se igraju utakmice po skupinama. U petak i subotu je četvrtzavršnica, u subotu je polufinale, dok je završni dan u ponedjeljak. 
  
 TIN - Rupalj Auto škola Nin  5:3
  
 MNK TIN: Ćurčija, Kresović, Marković, Kolega 1, Kožul 1, R. Burčul, Škibola 3. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.
 MNK RUPALJ AŠ NIN: Kovačević, Štrkalj 1, Čulina 1, Vedrić, Demo, Colić 1, Števanja, Vicković. Voditelj: Mate Vidak.
  
 Izvedbom u prvoj utakmici Rupalj je nagovijestio kako bi baš oni mogli zaustaviti prošlogodišnjeg pobjednika. U prilog im je išla i bolja gol-razlika, čak im je neodlučeno bilo dovoljno za prolaz dalje. Međutim, Tin je opet pokazao da "zna znanje", toliko su bili bolji da je Rupalj još i dobro prošao.
  
 Krneza - Sokol Bibinje 9:7
  
 MNK KRNEZA: Eškinja, Petar Čolak 2, Hrvoje Čolak, Stipe Dundović 5, Kojić, Matak, Perković 1, Jure Sorić. Voditelj: Krešimir Čolak.
 SOKOL BIBINJE: Bajlo, Mirkov, Karaban, Ante Škara, Pedić, Šindija, Mate Lukić 3, Toni Bugarija 1, Žmire 3. Voditelj: Ivan Žmire.
  
 Ovo što je napravila Krneza graniči sa znanstvenom-fantastikom. Gubili su u jednom trenutku četiri razlike i nigdje ih nije bilo, Mate Lukić i Ivan Žmire su bili nezadrživi. A onda su Bibinjci pobijedili sami sebe. Odnosno, sve ih je zasjenio Stipe Dundović, čijih je pet golova odvelo Krnezu na Tina u četvrtfinale.
  
 Kontrol biro Auto Rogić - Tri Bartola  5:2
 MNK KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ: Sušić, Zanki, Kapitanović, Mrkić, Remšak, Čule 2, Bašić 2. Anić 1. Voditelj: Dino Kevrić.
 TRI BARTOLA: Bačić, H. Jovančević, Kovač 1, M. Šare, Kvartuč, K. Šare, Š. Burčul, Luka Burčul, Zdrilić 1. Voditelj: Kristijan Gulan.
  
 Galovčanima je za prolaz trebala pobjeda od tri gola i više, a rezultat je dugo bio 0:0. I onda su momci iz Kontrol biroa pokazali zašto su županijski prvaci, te zbog čega su među favoritima za osvajanje ninskog turnira.
  
 Raspored za četvrtak: Jadran Vrsi - CB Porat Nin (20.30 sati), Generacija 90 - MNK Smiljevac (21.30), Ludogorec - MNK Puntamika (22.30).

08. svibanj 2024 19:31