StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR CUP NINA 2019

Poznati svi sudionici četvrfinalnih utakmica koje su na rasporedu u petak i subotu

Piše R. Zorić
5. srpnja 2019. - 11:04
IMG_2044(1)

Nakon 24 utakmice po skupinama, samo su pobjednici stekli pravo igranja u četvrtzavršnici. Koja je podijeljena na dva dana, petak i subotu, i to u terminima od 21 i 22 sata. U ovom trenutku vodeći strijelac sa šest postignutih golova je Stipe Čule (Kontrol biro Auto Rogić).  

 

Jadran Vrsi - CB Porat Nin 0:4

 

JADRAN VRSI: Mrkić, K. Perinić, Ćošić, Anić, St. Predovan, Ninčević, Mrdelja, Mate Papić, Primorac, Frane Milutin, Ante Nemarić. Voditelj: Robert Anić.

CB PORAT NIN: Marin Pijaca, Marin Kapović 1, Frane Lipotica 2, Radan, Ivan Zorić, Tome Pijaca, Duvančić, Gospić, Mateo Erlić 1. Voditelji: Zdravko Lipotica i Petar Glavan.

 

Vršani i Ninjani za prvo mjesto u skupini.  Za prolaz među osam, lokalni derbi na ninskoj Dvorini. Kako na umjetnoj travi, tako i na tribinama. Sa dva pogotka Cafe baru Porat put ka četvrtfinalu trasirao je Frane Lipotica Batanov. Ninjani i njihovi prijatelji bili su bolji i kvalitetniji. Vršani nisu razočarali. Pokazali su da znaju, ali još ne mogu puno više, jer nešto im nedostaje, isto kao prošle godine.

 

Generacija 90 - Smiljevac  8:4

GENERACIJA 90: Miletić, Marko Jurlina 1, St. Vujević 2, Alvir 2, Lazarevski 1, Grabovac, Vukorepa 2. Voditelj: Jure Pedić. 

MNK SMILJEVAC: Žura, Jure Dundović 1, Orlović 2, Rogić, Modrić, Tomrecaj, Medvidović. Voditelj: Jure Dundov

 

Smiljevac je trabao pobjedu od četiri razlike, što se činilo kao nemoguća misija. Pa na posljednju utakmicu u skupini nisu sdošli Ante Duda Dundović, Batan Andačić i ostali prvotimci, već je Jure Dundović doveo "dječji vrtić". I što ?  Ti razigrani i motivirani mladići stavili su favoriziranu Genaraciju na veliku kušnju. Smiljevac je u startu poveo 3:0, što je očito upalilo alarm za ozbiljniji pristupu kod Generacije. Do kraja su Stipe Vujević, Šime Alvir i Ante Vukorepa postigli osam, a primili samo jedan gol. 

 

Ludogorec - Puntamika 7:4

LUDOGOREC: Brkljača, Marino Mitrović, Šišak 1, Luka Begonja 1, Nikola Čirjak, Ante Sarić 1, Rubelj, Božo Genda 1, Antonio Žilić 3. Voditelj: Marino Mitrović.

MNK PUNTAMIKA: Mate Dražević, Nović, Duvnjak, Zelić 1, Brkić 1, Nović, Lovretić, Mario Marić 1, Dunić 1. Voditelj: Joki Vukoša. 

 

Ovdje je računica bila jasna. Ludogorecu je i nerješeno bilo dovoljno, a Puntamiku je samo pobjeda vodila dalje. Ludogorec ništa nije prepuštao slučaju, angažirali su Luku Begonju i Antu Sarića, nekadašnje prvotimce NK Zadar. I odmah otišli na dva razlike (3:1). Stigla je čak Puntamika i poravnati (3:3) i tu su stali. Tri je gola za Ludogorec upisao Antonio Žilić, "enfant terrible" zadarskog nogometa. Ludogorec je u čtvrtfinalu kadar namučiti Kontrol biro, ali za to moraju imati "pravog golmana". 

 

Raspored četvrtfinala; Petak: Kontrol biro Auto Rogić - Ludogorec (21 sat), Aenona - Zadranka (22); Subota: Krneza - Tin (21), CB Porat Nin - Generacija 90 (22). 

 

25. travanj 2024 19:14