StoryEditorOCM
SportNAKON 23 GODINE: LJETNO IZDANJE NOGOMETNOG KUPA OTOKA

Već u nedjelju igraju se dvije utakmice!

Piše Ivica GJERGJA
5. srpnja 2019. - 19:45
KO arhivska

U organizaciji NŠK Sveti Mihovil i otočnih udruga mladih, na igralištu Foša u Sutomišćici opet će zaživjeti kultno natjecanje u velikom nogometu, mjesnih momčadi s otoka Ugljana i Pašmana, a sve nakon 23 godine pauze. Dogovorom je utvrđeno da će se ovogodišnje izdanje turnira igrati kup sustavom, utakmice će se igrati nedjeljom, a natjecanje počinje već ovaj vikend, u nedjelju 7. srpnja. Tada će se u osmini finala na igralištu Svetog Mihovila u Sutomišćici sastati Kali – Kukljica (17 sati), te Lukoran – Sutomišćica (19 sati).

Ždrijebom je odlučeno da pobjednik dvoboja Kali – Kukljica u četvrtfinalu ide na Dobropoljanu, a pobjednik ogleda Lukorana i Sutomišćice prolaz među četiri najbolje momčadi tražit će protiv ekipe Preka.

– Kup otoka se vraća zahvaljujući velikom entuzijazmu, kako nas u klubu tako i brojnih otočnih udruga. Svakako da je ključan faktor bilo uređenje igrališta u Sutomišćici kojim smo dobili idealne uvjete za odigravanje utakmica. Veselimo se u prvom redu kvalitetnim utakmicama, a vjerujemo da će povratak Kupa otoka prepoznati i ljubitelji nogometa na oba otoka i u velikom broju doći navijati za momčadi iz svojih mjesta, kazao nam je Krešimir Jaklin, voditelj omladinske škole NŠK Svetog Mihovila.

 

Evo tko se prijavio na Kup otoka!

Ove godine na Kup otoka se prijavilo deset ekipa: Ugljan, Lukoran, Sutomišćica, Poljana, Preko, Kali, Kukljica, Banj, Dobropoljana i Pašman.

20. travanj 2024 03:49