StoryEditorOCM
SportATLETIKA: REPREZENTATIVNI NASTUPI

Troje Zadrana putuje u Istanbul!

Piše Ivica GJERGJA
11. srpnja 2019. - 23:00
atl

Laura Bartulov, mlada, perspektivna atletičarka AK Alojzije Stepinac, pozvana je u atletsku reprezentaciju koja će nastupiti u skoku udalj na prvenstvu Balkana u Istanbulu za mlađe juniorke. Laura je državna prvakinja u skoku udalj za mlađe juniorke  5.74 i s tim rezultatom je trenutno najbolja u skoku udalj i među juniorkama u Hrvatskoj.

- Očekujem dobar nastup spremna sam, marljivo treniram i nadam se odličnim skokovima s tim više što će konkurencija biti jaka. Zahvaljujem izborniku Dragi Palčiću na pozivu jer nositi nacionalni dres je nešto posebno što me raduje, kazala je Laura.

Na put u Istambul iz Zadra putuje i Sara Šandrić AK Olimpionik, a natjecat će se u skoku uvis i ovo je veliko priznanje radu u Zadarskoj atletici. S njima putuje i trener iz AK Alojzije Stepinac, Mate Bulić.

- Ono što smo najavljivali to i ostvarujemo razvijamo klub u svim dobnim uzrastima od limača do seniora, radimo strpljivo i na duge staze. Poziv naših atletičara i trenera u reprezentaciju je dokaz, ali i poticaj ostalima u klubu da marljivo treniraju i ustraju na svom sportskom putu. Laura sretno u Istambulu, kazao je predsjednik kluba, Mladen Peša.

18. travanj 2024 06:47