StoryEditorOCM
SportKREĆE DRUGO KOLO ZADARSKE LJETNE LIGE

Donosimo raspored svih utakmica koje će se igrati ovaj vikend!

Piše Zadarska ljetna liga
12. srpnja 2019. - 16:54
nebeski skok Josipa Milata (Voštarnica)

II. kolo donosi niz utakmica koje će u konačnici odlučivati izgled tablice.


PETAK

KK VOŠTARNICA – KK SMILJEVAC 20:00h

Drugo kolo kreće utakmicom koja može odlučiti prvaka skupine C. Iako treće kolo može donijeti neke promjene ipak je za pretpostaviti da pobjednik ovog susreta ima otvoren put za osvajanje skupine. Izravni duel Tonija Jelenkovića i Mateja Segarića će svakako trasirati pobjedu na jednu ili drugu stranu.

KK BOKANJAC – KK SFINGA STAFORDI 22:00h

Nesumnjivo Bokanjac ide na pobjedu te kao glavni pretendenti za osvajanje lige izgledaju samouvjereno. Sfinga Stafordi s druge strane imaju fizički brzu i pokretljivu momčad koju ako posluži šut ( prošla utakmica 8% šut za 3) mogu napraviti puno nereda ne samo na utakmici nego u cijeloj ligi.


SUBOTA 

KK BRODARICA – KK SUKOŠAN 20:00h

Ogled dva davljenika skupine A donijet će dinamičan susret. Filip Jošić kod Brodarice i Ivo Pavić kod Sukošana svakako su dva igrača koja mogu pogoditi koš s Morskih orgulja, a koliko njih dva budu raspoložena toliko će njihove momčadi biti bliže pobjedi.

KK KAMPO KAŠTELO – KK NOVI BOKANJAC 22:00h

Domaćin ne taji da ide po pobjedu te će Novi Bokanjac imati težak zadatak uzimanja bodova. No ako organizacijski budu besprijekorni mogli bi zaustaviti 'tornado s kampa' te uz timsku igru zadati glavobolju domaćinima.


NEDJELJA 

KK TALVI PUTOVANJA – KK STROŽANAC SPLIT 20:00h

Dvije iskusne momčadi koje su u prvom kolu kiksale u ovom moraju ići po pobjedu. Upravo ova činjenica imperativa bodova za obje momčadi, daje za pravo svima koji kažu da bi ovo mogla biti najbolja utakmica drugog kola. Utakmica lišena kalkulacija bit će prava poslastica.

KK BILI BRIG – KK KUKLJICA 22:00h

Favorit iz sjene Bili Brig ima dobar i kvalitetan roster, a za utakmice na visokoj razini nedostaje im trunka kemije. S druge strane igra Kukljice ovisit će o učinku Šime Lisice koji bi mogao svojoj momčadi dati dimenziju više.

23. travanj 2024 22:19