StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR ARBANASI ZARA DENTAL CENTAR KUP 2019

Večer Zemunika i Tonija Čuline u Arbansima!

Piše Ivica Gjergja
16. srpnja 2019. - 19:41
da1.JPG

Već na otvaranju večeri vidjelo se da Puntamika ništa neće prepustiti slučaju i da će čekati „pad“ protivnika, krenuli su borbeno i ofenzivno te ubrzo poveli sa 2:0. Nakon toga i Ražanac se otvorio imao neke prigode, no od svega ništa. Puntamičani su na „krilima“ mladaca Dunića i Vukoše Nina znali svoje prigode iskoristiti i pobijediti zasluženo.  U drugoj utakmici večeri  vodila se velika borba između CB Nite i Paljuva. Mlada poletna momčad Paljuva očevidno je da če morati sačekati sazrjevanje, pored borbenosti i znanjem su ih „nitaši“ porazili.

U trećem surazu bilo je zanimljivo da je zaigrao rekovalescent Marko Šimurina u sastavu Smiljevca, odigrao 20-tak minuta dobr,o ozljedio se i otišao sa klupe. Smiljevac je slavio nakon što su bili uspješniji kod izvođenja šesteraca, te su dobri Novi Bokanjac poslali doma.

Šlag na kraju večeri odigrali su Pakoštane i Osam mladi Zemunik. Zemuničani su prikazali izvrsnu igru predstavili se kao jedan od kandidata ako ovako nastave za osvajanje turnira. U igri nije bilo slabog mjesta , a Toni Čulina je bio posebno raspoložen za igru te je pored dobrih driblinga, prodora i bio strijelac tri zgoditka. U svemu se Toni primakao u igri Šimi Alviru i Mati Margarinu. Kod Pakoštana nije bio na razini svoje igre Martin Bačkov koji se gotovo cijelo vrijeme utakmice držao za lijevu stranu rebara, kaže nam da je to dobio na poslu. Kada je van stroja Martin tada su i Pakoštane dosta , dosta slabije. Zaslužena pobjeda Zemuničana.

Kod djece obje pobjedničke momčadi su zaslužile pobjedu.

26. travanj 2024 20:52