StoryEditorOCM
Sport21. MALONOGOMETNI TURNIR "MURVICA 2019"

​Murvica osvojila trofej kod kuće - ima najboljeg igrača i vratara!

Piše I. Gjergja
17. srpnja 2019. - 18:00

Na finalnoj večeri bilo je gotovo 600 gledatelja koji su uživali u prezentaciji malog nogometa, tim više što su finale osvojili dečki iz Murvice.

Pored finala odigran je i susret za treće mjesto te revijalni susret.


FINALE

MURVICA - BILI BRIG na šesterce 3:1 (1:1)

MURVICA - Sportski Centar Murvica. Gledatelja: 600. Suci: Zdenko Bakarić, Josip Viduka i Ivan Mičić.

MURVICA: Šarlija, L. Lučić, Krajačić, N. Škugor, Škara, Surać, N. Lučić, Radman 1, Bugarija 1, I. Škugor 1. Voditelj: Hrvoje Čulina.

BILI BRIG: Pinčić, Maričić, Gospić, M. Jović 1, J. Jović, Lončar , Perica, Gavran, Bašić, Zubčić, Jurica. Voditelj: Stipe Šušić i Marko Jurjević.

U finalu su se sastali Murvica i Bili brig i od prvog trenutka utakmice krenulo se s dozom opreza sa jedne i sa druge strane, a prvi u vodstvo došli su "gosti". Jednu loše očišćenu loptu prihvaća Mateo Jović i sa 10-ak metara prizemnim udarcem pogađa kroz noge Šarliji za vodstvo Bilog Briga. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

U drugom dijelu Murvica je preuzela inicijativu i prijetila preko Bugarije i Radmana. Murvica je do poravnanja rezultata došla sredinom drugog djela kada je nakon jednog prekida najbolje reagirao Dragan Radman i sjajnim udarcem matirao Pinčića za 1:1. Rezultat se do kraja nije mijenjao pa se pobjednik treću godinu zaredom morao odlučiti izvođenjem šesteraca, Murvica je bila bolja i zasluženo slavila.


Susret za 3. mjesto

MESNICE IKIĆ - ZEMUNIK 8:1

MESNICE IKIĆ: Erlić, Ikić, Colić, Šamija 5, D. Stojanov, Katuša2, Nakić 1, R. Stojanov. Voditelj: Mate Ikić.

ZEMUNIK: Paleka, Šarić, Čulina, D. Buljat, I. Buljat 1, L. Buljat, Čulina, Škoda, Bašić, Tokić. Voditelj: Tomislav Ćurković i Marijo Baždrarić.

Mesnica Ikić je zasluženo i visoko porazila Zemunika, a za utakmicu se može reći da je bila jednosmjerna ulica. Momci Mate Ikića od prve minute su zagospodarili terenom te na kraju pomeli Zemuničane sa 8:1.

Istakako se Marinko Šamija koji je bio peterostruki strijelac te na kraju ponio nagradu za najboljeg strijelca turnira.


Revijalna utakmica djece:

PLAVI - BILI 2:2

PLAVI: Župan, M. Žilić 2, L. Žilić, I. Žilić, N. Čulina, R. Čulina, K. Vidaić, M. Vidaić, D. Čulina, Mršić.

BILI: Birčić, K. Lučić 1, P. Surać 1, F. Surać, T. Lučić, Vrkić, Jurjević, Grzunov, Predovan, R. Lučić.


 

Najbolje ekipe i pojedinci:

Na kraju prvo mjesto, 12.000 kuna i pehar pripao je Murvici, drugoplasiranom Bilom Brigu 6.000 kuna i pehar, a trećeplasiranoj momčadi Mesnice Ikić 3.000 kuna i pehar. Zemunik koji je osvojio četvrto mjesto imat će gratis sudjelovanje na turniru "Murvici 2020.".

Najboljim igračem turnira proglašen je kapetan Murvice Dragan Radman, najbolji golman je Krešimir Šarlija također iz Murvice, dok je najbolji strijelac sa 8 pogodaka Marinko Šamija iz Mesnica Ikić.

26. travanj 2024 09:03