StoryEditorOCM
SportKADROVSKE ROŠADE U PRVOJ ŽUPANIJSKOJ NOGOMETNOJ LIGI

„Sječa“ predsjednika i trenera!

Piše Ivica Gjergja
27. srpnja 2019. - 22:32
mate bugarija

Nakon što se Mate Bugarija, dosadašnji predsjednik NK Bibinje nije natjecao za novi četverogodišnji mandat, došlo je do promjene predsjednika u još nekoliko županijskih ligaša. Krist Kajtazi dobio je zamjenu u HV Posedarju.

Nakon nekoliko godina uspješnog rada u klubu, zamijenio ga je Ivica Klanac, dopredsjednik je Jurica Brala, a tajnik je Marko Ćirak. Nakon što su izabrali novu rukovodeću strukturu zahvalili su se Kajtaziju na njegovom doprinosu nogometu u Posedarju.

I NK Zemunik je promijenio predsjednika. Umjesto Pere Baždarića novi je stari predsjednik Ivan Fabijan, koji je duboko involviran u stanje u klubu. Ivan će sa svojim suradnicima brzo povezati sve „konce“, a pitanje trenera već je riješeno umjesto Elvisa Katuše novi je Šime Ivković. Tajnik je Bobo Ćurković.

Što se tiče trenera, već ranije je Kristijan Tuta na „kormilu“ Hajduka iz Pridrage zamijenio Marijana Lamešića, zatim je Alen Vedrić preuzeo Sabunjar, a Elvis Katuša NK Polaču. Nova „smjena“ – sporazumni raskid dogodio se u Dragovoljcu iz Poličnika. Umjesto dugogodišnjeg Šime Deme, novi je trener Mišel Jelenković, donedavni trener Arbanasa. Šimi su se zahvalili na onome svemu što je dao Dragovoljcu.

26. travanj 2024 03:28