StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „KUP POLJICA 2019“

Najbolja momčad je "Kontrol biro auto Rogić"!

Piše Ivica Gjergja
29. srpnja 2019. - 21:06

Malonogometni turnir „Kup Poljica 2019“ u Poljicima završen je finalnom večeri u kojoj su se sastale momčadi Kontrol biro Auto Rogić i Smiljevac restoran Riva. Ovaj turnir igra se sa malim prekidima od 1955 godine i ima svoje zakonitosti, ali i voditelja Ivana Cita Utkovića koji se 20 godina druži mikrofonom.

Finale:

KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ – SMILJEVAC RESTORAN RIVA 1:0

 

Kontrol Biro Auto Rogić: Jakov Pinčić, Filip Anić, Jurica Zanki, Josip Bašić, Josip Baraba, Marko Kapitanović, Stipe Čule, Denis Ramšak.

Smiljevac - Restoran Riva: Josip Vrkić, Ante Dundović, Doug Reed, Ivan Tokić, Domagoj Krajačić, Paulo Colić, Ivan Sarić, Josip Sarić, Voditelji: Toni Kruneš, Marko Šimurina, Dragan Župan.

Ovogodišnji osvajač je ekipa Kontrol Biroa auto Rogić koja je u finalu s minimalni rezultatom od 1:0, bila uspješnija od ekipe Smiljevac restoran Riva. Bila je to dosta izjednačena utakmica  i najmanja pogreška mogla je biti kobna, a što se na kraju pokazalo točnim. Naime, igrač „kontrolaca“ Stipe Čule izvrsno se oslobađa svog čuvara i kroz šumu nogu filigranski odmjerenim udarcem pogađa mrežu Smiljevca. Smiljevac je preostalih nekoliko minuta susreta probao s vratarem igračem u polju, al rezultat se nije mijenjao i tako je veliki pokal pobjednika i noagrada otišla „kontrolcima“.

 

 

Utakmica za 3.mjesto:

MNK Poljica - MNK Tin 4:3

U izvrsnoj utakmici za treće mjesto sastao se domaćin Poljica protiv ekipe Tina, na radost veliku radost domaćih igrača, domaćin je bio uspješniji rezultatom 4:3. Strijelci:  T. Vučković 3, Josip Kevrić 1, a za ekipu Tina  Goran  Burčul, Šime Fantov, Toni Katalinić.

 

Najbolji ekipe i pojedinci:

Prvo mjesto pokal i novčanu nagradu primio je Kontrol biro auto Rogić, drugo mjesto je osvojio Smiljevac restoran Riva, a treće Poljica.

Najbolji vratar Antonio Tomljanović (MNK  Poljica), najbolji strijelac Toni Katalinić (MNK Tin), najbolji igrač Jurica Zanki (Kontrol biro auto Rogić).

U juniorskom dijelu  turnira trijumfirala je ekipa Vrsi.

25. travanj 2024 15:14