StoryEditorOCM
SportTURNIR ZA UZRAST 2002-2006

Na malonogometnom spektaklu u Polači Benkovac najbolji!

Piše Ivica GJERGJA
2. kolovoza 2019. - 14:18
FC santos

Malonogometni turnir dječaka rođenih 2002 - 2006, "Polača 2019" organizirala je nekolicina enturzijasta, koja je svojoj djeci "našla cjelovečernju zanimaciju". Na turniru je bio veliki odaziv, a finala utakmica je bila svojevrsna "fešta od malog baluna". Odigrane su utakmice za treće mjesto i finale. Nakon finala podjeljene su nagrade koje su za djecu bogate, pa je tako za prvo mjesto bilo 1700 kuna, pokal i medalje, a primili su ih dječaci Benkovca. Drugo mjesto je donijelo 1000 kuna, pokal i medalje a primili su ga dječaci FC Santosa. Treće mjesto 500 kuna, pokal i medalje osvojili su Torovi, koji su osvojili "srca" svima u gledateljstvu svojom prezentaciom malog baluna.

Završnica je bila "začinjena" bogatim domjenkom na kome su bili svi sudionici i pratitelji. Koliko smo saznali za tako što "glavom je platilo" nekoliko prašćića. Bilo je i druge spize za koju su se pobrinuli sponzori. I oni su zaslužili da ih spomenemo jer za djecu su učinili puno ovih dana u Polači. Oni su Općina Polača, Bakmaz, Ljekarna kaštel, Pečenjara Brkljača, Katuša, Šaz. Pizzerie Gorica, Milanog, Šare, Peperina, Cocolino, boban, Mama Mia, restoran Carpi Mare, Fas food Niko, Konoba Leo, CB Boris i Marin, Radoslav Bobanović, Golem pumpa, Ivan Zanić, Slavko (Cigo) Tuta, a sve je to Vjeko Zagorc "povezao" i vodio do kraja turnira.

Evo tko je bio od klubova na turniru: Santa Fe - Polača, Turanj, Zadar Benvento, Torovi Biogra, Gorica, Dola Stankovci, Baković Gaj, Tokass Zadar, CB H2O Benkovac, Stari varoš Polača.

18. travanj 2024 03:12