StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „DAMIR ŠOŠA“ KRUŠEVO

"Popaji" su okrenuli "kontrolore", a u varoškom obračunu su i prijatelji isukali ratne sjekire i Medo je bio jači

Piše Ivica Gjergja
5. kolovoza 2019. - 12:48

U nastavku odigravanja utakmica na turniru u Kruševu i prošle je večeri bilo zanimljivo. Prvo su odigrane dvije utakmice seniorskog turnira, da bi nastavili sa varoškim dijelom gdje se igralo polufinale.

U seniorskom dijelu svi su očekivali pobjedu Kontrol biroa AR nad Popajem no prevarili su se. Popaj je dobro posložena momčad u kojoj glavnu riječ vodi Marin Dujmović, dobri stari nogometni znalac, trenutno u Njemačkoj. Okrenuli su „kontrolore“, pukla je petica i zasluženo su prošli dalje.

HU Antonio Jurjević se namjerio na jakog protivnika. Lišane su predvođene Nevenom Šimuncem znali dozirati igru i na kraju pobijedili velikog protivnika, koji je sve dao na terenu no nije išlo. Biti će prilike još.

U varoškom dijelu obje momčadi koje su odigrale susret, Kobljani i Gradina, imale su specijalne pripreme za susret. A onda kada su onako „naoružani“ pozitivnim andrenalinom izašli na teren sve se „prašilo“.

Na jednoj strani kod Kobljana Marin Klanac Medo, a kod Gradina Vlado Marić, dobri prijatelji su „otkopali“ ratne sjekire. Iako su dečki iz Gradine imali znatnu nadmoć, dominirali u početnoj fazi igre, gol nisu uspjeli dati i to im se osvetilo, jer su Kobljani u brzoj kontri u dva poteza preko Roka Jurića poveli. Nakon njega mrežu Gradine buši lukavi Jure Brkić, da bi se Gradina digla i poravnala rezultat na 2:2 i upitno je u tim trenucima bilo kome će pobjeda pripasti. No za to Kobljani u svojim redovima imaju Marina Klanca Medu znalca koji je povezao redove, otvorio mogućnost igre, a rezultat toga su još tri zgoditka u mreži Gradine. Medo slavi, a na suprotnoj strani Vlado Marić žali poraz i tako će biti do drugog turnira sljedeće godine. Kobljani su u finalu.

 

KONTROL BIRO AR – POPAJ 2:5

KRUŠEVO – Malonogometno igralište u mjstu. Gledatelja 200. Suci: Ante Ević i Marko Narančić.

KONTROL BIRO AR: Klapan, L. Baraba, Š. Baraba, T. Baždarić, J. Baždarić, M. Baždarić 1, Kolić, Baraba 1.

POPAJ: Zdrilić, Dujmović 2, Katuša, Mršić 1,Čirjak 1, Budan, Rosić, D. Katuša, Z. Katuša 1, Perica, Nović.

 

HU ANTONIO JURJEVIĆ – LIŠANE 1:3

HU ANTONIO JURJEVIĆ: Katuša, Vukorepa, Jakušić 1, Jurac, Jurjević, Škoda, Volpi.

LIŠANE: Mišković, Franjkić, Knežević 2, Radić 1, Šamija, Šućur, Perić, Dodig, Šimunac.

 

Varoški polufinale:

KOBLJANI – GRADINA 5:2

KOBLJANI: Wenuti, A. Brkić 1, J. brkić, Jure Brki 1ć, Stjepanović, Š.Klanac, M. Klanac, Jurić 2, Karamarko.

GRADINA: Kobbsić, A. Marić, Š. Marić, V. Marić, B. Marić, Martinović, Josić, Šemper 1, A. Šemper, Kordić.

 

08. svibanj 2024 02:47