StoryEditorOCM
SportSONIK PUNTAMIKA ZAPOČELA S PRIPREMAMA

Trener Kraljević tvrdi kako im je glavni cilj ostanak u ligi!

Piše Ivica GJERGJA
13. kolovoza 2019. - 14:35
pripr son

HT Premijer ligaš Sonik Puntamika pod vodstvom trenera Šime Kraljevića krenula je s pripremama za sezonu 2019/20 godinu. U dvorani Jazine pojavili su se igrači, članovi uprave kluba i trener Šime Kraljević. Nakon pozdravnog govora, trener je iznio plan i program rada tijekom priprema. U prvoj fazi radit će se na tjelesnoj pripremi, zatim uigravanju momčadi i igranju prijateljskih utakmica. Nakon toga igrači su odradili uvodni trening.

Podsjetimo da je u klub došao Šime Špralja, Juraj Segarić, a da su ostali Filip Jošić, Teo Petani, Edi Jurjević, Josip Ceranja, Dino Palčić. Sigurno je da će biti još dolazaka, a klub su napustili iz raznoraznih razloga Benjamin Bučaj i Jure Perić.

- Moja očekivanja kao trenera su uvijek velika. Imamo dobar sastav, vjerujem da ćemo se dobro uigrati i da ćemo prikazivati igre kojima težimo, napadačke, borbene utakmica, koje plijene gledateljstvo. Do sraza s Alkarom na početku natjecanja bit ćemo spremni. Vjerujem da ćemo izboriti ostanak u ligi, a to nam je i najbitnije, kazao je trener Kraljević.

26. travanj 2024 08:53