StoryEditorOCM
SportIZ TREĆELIGAŠA HNK PRIMORCA

U očekivanju kupa i prvenstva, pune „baterije“!

Piše Ivica GJERGJA
18. kolovoza 2019. - 21:17
1_colic

Vrućine ne padaju, no marno i predano se radi u HNK Primorcu. Jedina olakotna okolnost je to što se radi i trenira pod svjetlima reflektora pripreme za predstojeće natjecanje.

-Pripreme se trebaju u potpunosti ispuniti, stoga u svaki trening moji dečki prilaze maksimalno ozbiljno, odrađuju ga do kraja, a sve kako bi nam bilo lakše u natjecateljskom ritmu za kup i prvenstveno natjecanje, kazuje nam trener Primorca Jugo Dominis.

Za pripreme i onaj poseban „glanc“ pred natjecateljske utakmice ostalo je još nekih 10-ak dana. Naime 28. kolovoza (srijeda) igra se pretkolo Kup susreta sa drugoligašem BSK-kom, iz Bijela polja, a prvenstvo u Trećoj HNL-Jug počinje 31. kolovoza (subota), kada Primorac gostuje u Pločama kod Jadrana LP. U odnosu na prošlu sezonu došlo je do promjene igračkog rostera, tako da su u klub došli Ivan Stanić, Domagoj Galešić i Marko Barešić -svi Šibenik, Rento Nović i Marko Kojić – Dalmatinac Crno, Roko Jurić - Velebit, Ivan Pernat – Rijeka, Leo Martinčević - Drava Ptuj.

Klub su napustili Ante Topić – Solin, Ivan Blatančić, Vinko Petković - Šibenik, Ivan Paponja, Antonio Brzoja – Dalmatinac, Antonio Španja - Šibenik, Roko Birkić.

27. travanj 2024 00:12